LG netikėtumai: dviguba kamera ir papildomas ekranas telefone (Video)  (4)

„LG Electronics“ šiandien pristatė savo pirmąjį V serijos įmanųjį telefoną. „LG V10“ turi du priekinius ekranus su sensoriniu valdymu, o šį sprendimą gamintojas pavadino „Second Screen“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Virš pagrindinio ekrano yra pagalbinė juostelė, kuri gali rodyti įvairius pranešimus, informaciją apie baterijos įkrovimą, laiką ir t.t. Antrasis ekranas gali būti visada įjungtas – pasak gamintojo, tai neturi įtakos baterijos veikimo laikui. Kada aktyvus pagrindinis ekranas, pagalbinė juostelė leidžia greitą prieigą prie dažnai naudojamų programų. Papildomas ekranas taip pat gali rodyti tam tikrą informaciją, neuždengiat pagrindinio vaizdo. Abu ekranai sukurti naudojant „IPS Quantum Display“ technologiją. Pagrindinis turi 5,7 colių įstrižainę su QHD rezoliucija (2560 × 1440 pikselių, 513 PSI). Papildomas 2.1 colių ekranų gavo 160 × 1040 pikselių rezoliuciją ir 513 ppi. Įrenginio rėmas pagamintas iš nerūdijančio 316L plieno, o korpuso kampai aprūpinti papildoma apsauga „Dura Guard“. Galinį dangtelį gamintojas padengė minkšta ir pažeidimams atsparia medžiaga „Dura Skin“, tačiau nepaminėjo iš ko ji pagaminta. Naujiena atitinka MIL-STD-810G atsparumo standartą. Kita nestandartinė „LG V10“ savybė yra dviguba 5 megapikselių priekinė kamera, kuri leidžia gauti panoramines nuotraukas su 120 laipsnių matymo kampu. Specialiai tam sukurti algoritmai programiniu būdu sujungia iš abiejų objektyvų gautus. Galinis fotoaparatas turi 16 megapikselių jutiklį ir vaizdo stabilizavimo sistemą OIS 2.0. Rankinis vaizdo įrašymo režimas suteikia galimybę savarankiškai pritaikyti ISO, baltos spalvos balansą, fokusavimą ir kadrų dažnį. Vaizdas gali būti įrašytas HD, FHD ar UHD formatu su 16: 9 arba 21: 9 kraštinių santykiu. Telefono viduje rasime 64 bitų procesorių „Qualcomm Snapdragon 808“, kuris sudarytas iš keturių galingų „ARM Cortex-A57“ ir tiek pat, mažai energijos vartojančių, „Cortex-A53“ branduolių, grafikos valdiklio „Adreno 418“ bei „Cat 6 LTE Advanced“ modemo. Galinėje korpuso pusėje vartotojo identifikavimui yra pirštų atspaudų jutiklis. LG taip pat giriasi aukštos kokybės garso posisteme.

Operatyviosios atminties yra 4 GB (LPDDR3), vidinės – 64 GB. Naujiena taip pat palaiko iki 2 TB talpos microSD atminties korteles. Telefono maitinimą užtikrina keičiama 3000 mAh talpos baterija. Palaikomi Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1 ir NFC bevieliai ryšiai. Matmenys – 159,6 × 79,3 × 8,6 mm, svoris – 192 g.

Išmaniajame telefone suinstaliuota „Android 5.1.1 Lollipop“ operacinė sistema. Naujiena bus siūloma su penkiais korpuso spalvų variantais: Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue ir Opal Blue.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(27)
(5)
(22)

Komentarai (4)