Parodė kaip atrodys Putino garbei sukurtas „iPhone 6s“ analogas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nojus 2015-10-11 10:23
Bareljefe panašus į SURIKATĄ.
Absoliutas 2015-10-11 11:01
Kaip gerai kad mes ismetem juos kaip siuksles is Lietuvos. O tai dabar ir cia reiktu taikytis su tokiomis psichizes formomis.
DimQa 2015-10-11 12:31
Leninas jau ne tas.
Talkatif 2015-10-11 16:39
Arniau, paaiškink savo sėbrų logiką - savo stabo "garbei" ant kapitalistinių vakarų simbolio jo nakleiką užlipdyt? Durnumas dugno neturi.
Вера Николаевна 2015-10-11 17:28
Labai geras suvenyras gerbėjams, Lietuvoje su D. Grybauskaitės baraljefu turėtų irgi ne mažesnę paklausą. Aš ir pati nusipirkčiau su mūsų mylimos prezidentės veidu, tik gal ne už 3000 €, bet už 200-400€ prezidentės gerbėjai išgraibstytų juos dar greičiau nei Rusijoje su su gerbiamo V. Putino atvaizdu. Neatrasta niša Lietuvos verslininkams.
Вера Николаевна 2015-10-11 18:11
Neišmetėme. Lietuviai demokratiniuose rinkimuose pasirinko stabilumą, išrinkę valdžion solidžius patyrusius tarybinius kadrus. Kalba, jog gerbiama Dalia Grybauskaitė ir gerbiamas Vladimiras Putinas net ekonomikos mokėsi toje pačioje Leningrado aukštojoje, kalbama, jog net tame pačiame kurse ir, gal būt, net toje pačioje grupėje. Apsiverkiau iš džiaugsmo žiūrėdama kaip draugiškai jie apsikabino susitikę Maskvoje. Lietuvių ir rusų draugystė amžina, mus daug kas sieja, netgi prezidentai panašūs charakteriu.
Kadras 2015-10-11 18:21
O as girdejau, kad jie buvo pora ir net vaika turi vardu Kim Džongunas
Niko 2015-10-11 19:59
Tikiuosi šis šizofrenikas grįš atgal į savo sąmokslo teoretikų ir kitų lunatikų tamsius forumus ir nebeterš mums forumo.
dawid90 2015-10-11 22:10
Niekur nedings, bent jau savaime tai tikrai.
Audrius 2015-10-12 10:55
Kad ir kaip mes to nenorim pripazint, kulturiskai ir savo mentalitetu lietuviai yra zymiai arciau taip nekenciamu rusu, negu, taip garbinamu "vakaru europieciu ar skandinavu". Asmeniskai mane tas liudina, bet faktai islieka faktais. Jei lygintumem, pvz skandinavijos salis, rusija ir lietuva pagal zmoniu poziuri i seksualines ir etnines mazumas, seimos samprata, religija, poziuri i klimato kaita, valstybes ir zmogaus santyki tai musu didziam nusivylimui visose kategorijose butumem ten pat kur rusija.
vyckas 2015-10-12 12:07
Slavų kultūra lietuviams niekada nebuvo artima. Visada buvo žiūrima į vakarus o ne į rytus, net ir sovietmečiu. O skandinavai yra skandinavai, niekas europoje nėra į juos panašūs, nesuprantu kam išvis tokie palyginimai.
Audrius 2015-10-12 12:21
Sutinku, kad buvo "ziurima". Kokioj Indijoj zmones irgi ziuri i vakarus, tai ka? Kalba eina ar kulturiskai mes arciau vakaru ar rytu? Ir pagal esminius kulturinius ir net ekonominius rodiklius mes vienareiksmiskai esam arciu slavu nei vakaru europos. Kam tokie palyginimai? Tad, kad permastyt visa stumima ant "atsilikusiu" rusu ir Rusijos, nes deje mes patys labai jau i juos panasus. Manau butu zymiai prasmingiau pagalvot kodel mes taip skiriames nuo vakarieciu ir ka butu galima padaryt, kad tas skirtumas sumazetu. Ir as nekalbu apie de*iliskus ES veliavu kabinejimus ir kitas dekoracijas.
Absoliutas 2015-10-12 12:47
Azijatai NIEKUO nepanasus i Europiecius. Ir nustok cia triesti savo nesamones. Burlioku kultura yra Dievo nesekmes rezultatas.
Вера Николаевна 2015-10-12 12:50
Ar būti panašiam į vaikus iš tėvų grobiantį ir juos psichologiškai kankinantį norvegą tau yra prestižiškiau negu į rusą? Argi šykštėtis pedofilais, pederastais ir kitais iškrypėliais nėra normali įgimta žmogiška savybė?
Audrius 2015-10-12 12:58
nu va, pora komentaru ir iskart irodymai apie ka kalbu. Homofobija ir siaip pyktis.. Absoliutas, man idomu, ka tu manai pavyzdziui apie geju santuoka ir tokiu seimu vaiku isivaikinima? Speju manai kad reik dubasint tuos p*^arastus, ane? Arba, koks tavo poziuris i baznycia? Nenustebciau, jei butum religingas. Jau nekalbu, apie tamstos neapykantos ir pykcio perkreipta veideli, kuris net pro komentarus matosi.. Vakarietis mano prajuokinai, tai uz tai ir dekoju.
Absoliutas 2015-10-12 13:14
Pasakysiu tau naujiena, tautos kultura tai ne vien geju santuokos. Man pofik tie gejai, turejau toky bendradarby. Suzinojau kad jis toks tik po metu darbo kartu. Kaip bendravom taip ir bendravom, niekas nepasikeite. Mes visi zinom, kad Rusija yra blogiau nei Hitlerine Vokietija, nes paskaicius ju komentarus, tai matosi kokia jie neapykanta jaucia juodaodziams, gejams, zydams ir kitoms tautoms. Bet ne rusams priklauso pasaulis, o butent visiems "negrams", "ciurkoms", cigonams, zydams, baltiesiems, geltoniesiems, zydriesiems ir t.t. Nuliudinsiu tave "kremliaus troliuk", bet azijatams iki musu kaip iki menulio. Todel tegul jie nesitrina mums i gimines.
immortallt 2015-10-12 13:30
Homofobija ir pyktis Jo, parodei azijatų bruožą, išsigalvojimas ir provokavimas. Pisi žmonėms protą, kol išerzina ir tada prikabina etiketę. Jei būtume panašūs į rusus, tai sedėtume subinėje ir tiek. Dabar Rusijos BVP per capita su tiek resursų jau turėtų būt žemesnis nei Lietuvos. O atmetus naftą keliskart mažesnis. Ties čia ir galime sustoti, nes visa kita tik detalės.
Audrius 2015-10-12 13:54
iserzinu??? Wtf? kur cia matot provokacija ir bandyma erzint? Bet rimtai..: Audrius: "Kad ir kaip mes to nenorim pripazint, kulturiskai ir savo mentalitetu lietuviai yra zymiai arciau taip nekenciamu rusu, negu, taip garbinamu "vakaru europieciu ar skandinavu". Asmeniskai mane tas liudina {LIUDINA, BL*T, OK??!!}, bet faktai islieka faktais. Jei lygintumem, pvz skandinavijos salis, rusija ir lietuva pagal zmoniu poziuri i seksualines ir etnines mazumas, seimos samprata, religija, poziuri i klimato kaita, valstybes ir zmogaus santyki tai musu didziam nusivylimui visose kategorijose butumem ten pat kur rusija." Bent vienas parodykit. Please. Kabu apie faktus, okay? Ne apie jusu jausmus rusijai, kurie labai aiskus! O faktai yra tokie kokie yra. Del savo istorijos kulturiskai esam arciu rytu, TASKAS! Man tas NEPATINKA, bet taip yra. B*et nuvaziuokit kas i Londona ir pamatysit, kaip mes primenam skandinavus ar kokius belgus-didzioji dauguma musu "vakarieciu" tautieciu gyvena rusu rajone, perka rusu/ukrainieciu/lenku praduotuvese, adrodo, kaip serbai, dirba darbus tuos pacius kaip ir kiti ryteiciai, uzsiima tom paciom pramogom beveik tose paciose vietose, jau nekalbu apie kultura ir siaip pasauleziura. Yra isimciu, bet vidurkis toks. Tas pats, beje ir kokioj kopenhagoj ar vienoj. Nelabai suprantu ka jus cia bandot argumentuot, kad Lietuviai yra vakarietiski ir visai nepanasus i slavus??? Jus buvot kada pvz Palangoj? Del Azijatu, tai cia kaip paziuresi..Ten ju labai daug ir labai ivairiu ira. Mums iki kai kuriui kaip iki menulio.
Absoliutas 2015-10-12 14:16
Rytu europieciai renkasi kur pigiau. O kaip taisykle ten kur pigiau, ten ir "supervalstybes" gyventojai rusai, nes jie irgi neturi pinigu apsigyventi normaliame rajone Jeigu Lietuviai turetu uztektinai pinigu, tai nei vieno ju neliktu tame tavo paminetame rusu rajone
Audrius 2015-10-12 14:19
beje, Absoliutas, pamirsau pasakyt, kad maloniai mane nustebinai savo sveiku poziuri i mazumas. Cia tik siaip.