Sirijoje panaudota Rusijos ginkluotė nustebino pasaulį: iki šiol manyta, kad tokias galimybes turi tik JAV ir D. Britanija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2015-10-13 13:54
visai pasimeciau, pries pora dienu visi juokesi, kad ten levos, niekam tikusios raketos, kad jos krenta irane. dabar raso, kad ten siaubas baubas ir, kad reik bijot, o nesijuokt. tai ka mums daryt? zodziu, taip vat buna, kai is sh*knos straipsnius trauki, daug visokio sh* istrauki..
vytautas50 2015-10-13 15:03
mnv 2015-10-13 15:25
Tepė slides Nejuokinkit. JAV Tomahawk'ai gali iki 2500 km nuskrist. Pasiimi skriestuvą žemėlapyje su 5000km spinduliu ir žiūri kas gaunasi. Nemanau, kad rusai bėga kur nors? Kas naujiena, tai, kad tai yra naujiena. Asmeniškai ir taip galvojau, kad visos didesnės kariuomenės panašias turi. Tuo labiau rusai, kurie ICBM'us, S300/400 ir pnš. turi. Ir šiaip kiekvienas ginklas turi priešnuodį
bmk1245 2015-10-13 17:35
Patarčiau išsikratyt vatą iš galvos. Pirma, net ir puikių charakteristikų technika nėra apsaugota nuo gedimų, todėl visai įmanoma, kad kelios raketos pakeliui "nusprogo". Antra, amerikiečių sistemai SBIRS (low ir high) pamatyti (ir nustatyti vietovę) beveik pusės tonos sprogmenų sprogimus nėra didelių problemų. Trečia, kai kurie Irano informacijos šaltiniai paskelbė (su nuotraukomis), kad bent jau vienas sprogimas apgadino apie 100 namų. Fars news apie tai irgi pranešė, tik Irano armijos generolas tvirtino nežinąs kas tai buvo - pasak jo, galimai dronas nukrito, nepatikslindamas nei kieno, nei kaip. Beje, šį generolo pranešimą vėliau atredagavo, išmesdami ne tik droną, bet ir aplamai visą info apie sprogimą (Iranas tikrai nenorės apkaltinti ir, tuo pačiu, pažeminti savo geriausius draugus). O apie pačias "net analogov v mire" raketas, mnv jau paaiškino.
sangvinic 2015-10-13 20:54
vyrai nepykit, bet jus vel matuojates pimpalus, be to net ne savo, o svetimus. Turi tiek rusai tiek amerikieciai tu bombioshkiu, ir jei jie kada kazka dalintusi, tai ir pasidalintu, o mes tik rasytume, kad va, vel viskas blogai.
lucy 2015-10-13 21:20
Vėjus šnekat. Nei rusai nei usa jokiais skriestuvais nieko nebraižo jos vieną kitą ar taip ar taip gali pasiekti balistinėmis raketomis, nelabai matau prasmės užmesti bombą ant kokio lėktuvnešio. Tai taip ir kariauja per proxy jav remia sukilėlius, rusai oficialią valdžią https://www.youtube.com/watch?v=idHQIMrtB2M čia viskas gana protingai paaiškinta kas dabar dedasi.