Su paskutiniu „Windows 10“ atnaujinimu prasidėjo reklamų rodymas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2015-10-21 08:30
Va, kur viskas ritasi..
simkas 2015-10-21 08:49
Viskas cia gerai, tiesiog po metu bus, kas nori atsisakyti reklamu susimoka/nusilauzia, kas nori tureti legalius Windowsus bet nenori moketi tiesiog ziuri reklama, viska uzskaitau.
Eddie8664 2015-10-21 09:37
Manau, kad tai tiesiog dar vienas taškas Apple naudai... Vis labiau galvoju, kad verta pereiti prie jo...
immortallt 2015-10-21 10:22
Nusipirk windows už ~1/10 kainos ir nebus reklamos.
w00xer 2015-10-21 10:27
Eddie8664, anksčiau būčiau nepritares, bet paskutiniu metu teko aktyviau osx pasinaudoti ir kuo toliau tuo labiau pradeda patikti. Iš pradžių labai gyriau w10, bet daugiau pasinaudojus stiprėja jausmas, kad w10 yra tik flat dizaino skinas užmautas ant w7, kas po truputį erzina vis labiau. Ir pati Windows sistema lyginant su osx atrodo vis klampesnė. Elementarus pvz.: mano printerio setupas ant win trunka mažiausiai 10min, kol sugaudo draiverius iš CD ir panašiai, o Wi-Fi spausdinimas išvis mistika - nori veikia - nori neveikia. Ant mano Apple senuko laptopo printerio setupas užtruko max 15s, prijungus USB laidą ir paspaudus patvirtinimą, kad noriu instaliuoti draiverius. Čia tik mažas pvz, bet kasdieniame naudojime darbui tokių smulkmenų susideda nemažai osx naudai, kas susideda į didelę visumą. Iš pirmo žvilgsnio w10 atrodė didelis žingsnis į prieki, bet galų gale gavosi trypimas toj pačioj baloj
Eddie8664 2015-10-21 11:10
Immortallt, o jei kalbant ne apie kainą, o žiūrint kaip į darbo įrankį? Ar nemanot, kad verta investuot? Tiesiog įdomi jūsų nuomonė. Man atrodo, kad jei tai taupo laiką tai ir atsiperka. Nekalbu apie nešiojamus kompiuterius. Wooxer, labai panašios mūsų nuomonės, kažko labai naujo išskyrus reklamas, vartotojo sekimą, nepaaiškinamą duomenų siuntimą iš kompiuterio aš nepastebėjau. Žinoma tai tik mano nuomonė.
immortallt 2015-10-21 11:23
Mano atveju, duomenys eina iš excel, tenka importuoti iš viso pasaulio statistikos departamentų, kompanijų ir pan. Nesuderinamumai net minties neduoda naudoti apple softą/įrangą. Asmeniškai su kompu problemų turiu retai. Buvo su hard'u bėdų. Daugiausia bėdų kyla, nes darbe apribotos funkcijos ir bet kokią programą norint įsirašyti reikia adminų. Be to, dvejoju, ar dauguma įmonių tikrai linkę sukišti 3x daugiau į įrangą su pavadinimu Apple.
Eddie8664 2015-10-21 13:20
Immortallt, na taip, jie gerokai brangesni, matai mūsų darbo pobūdžiai skiriasi, todėl ir prioritetai yra kitokie. Man pvz. Office nėra labai aktualus, man aktualiau vaizdinio apdorojimo programos, o kiek teko bandyti apple greičiau su jomis susitvarko.
FtBall 2015-10-21 18:49
Sutariam, kad kiekviena OS turi savų privalumų. Vat mano atveju, tai Ubuntu yra geriausiai suderinama OS su mano įrenginiais. Paprasčiausia užduotis - prijungti telefoną(Nexus 5) prie kompiuterio ir į jį įkelti failą. Antrą ir trečią vietas dalijasi iMac ir Windows. iMac'as turi driver'ius, bet jam reikia kažkokios aplikacijos, kad atidarytų telefoną. Windows'ai nori driverių, kurie, paskutinį kartą kai bandžiau, automatiškai nėra parsiunčiami. Ubuntu drąsiai pirmoje vietoje - prijungi ir naudoji. Kitas pavyzdys - prieš porą metų reikėjo kažką atsispausdinti. Turėjom du kompiuterius. Mano Ubuntu ir grupioko Macbook pro. Bandėm pajungt macbook'ą, bet spausdinti jis kažkodėl tai nenorėjo. Prijungus prie Ubuntu laptopo - jokių bėdų. Spaudi "Print", ir jau lenda popieriaus lapai. Bet čia tokie labai retai naudojami dalykai - telefonas turi Google Drive, Gmail, Google play music, tai visiškai nėra poreikia rankomis kelti failus į jį, o spausdinau paskutinį kartą - prieš minėtus du metus. Darbe naudoju iMac, tai visai pripratau, ir netgi galvoju, kad kitas kompiuteris bus Macbook Pro.