2016 metais pasirodys prabangus „Volvo“ flagmanas (Video)  (1)

Visiškai naujas „Volvo S90“ sedanas bus pristatytas pasauliniu mastu kitų metų Detroito automobilių parodoje sausio mėnesį. Tai oficialiai patvirtino ir „Volvo“ atstovai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis S90 konkuruos su tokiais flagmanais kaip „BMW 5 Series“, „Mercedes-Benz E-Class“ bei „Jaguar XF“. Beje, naujasis flagmanas bus gaminamas bendradarbiaujant kartu su „Microsoft“ kompanija, kuri pradės tiekti naujos kartos technologijas, įskaitant ir holografinius vaizdus.

Švedijos automobilių gamintojas sako, jog yra dirbama kartu su „Microsoft HoloLens“ projektu ir virtualios realybės akiniais, kad vairuotojams leistų žvilgtelėti į patį automobilį trijų dimensijų plotmėje.

Beje, žurnalistai taip pat galės pasitelkti „HoloLens“ akinių technologiją artimiau susipažinti su naujuoju „Volvo“ flagmanu dar oficialiai jo nepristačius.

S90 modelis jau dabar yra įvardijamas kaip „tikras išbandymas“ pačiai kompanijai po XC90 pasirodymo rinkoje. Būtent šis modelis yra itin mėgiamas bei puikiai vertinamas automobilių ekspertų, todėl kartelė kompanijai yra užkelta išties aukštai.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: