JAV pagamins 100 „ateities“ bombonešių Rusijos ir Kinijos agresijos sulaikymui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

allieduser 2015-12-03 21:18
"AV pagamins 100 „ateities“ bombonešių Rusijos ir Kinijos agresijos sulaikymui" O kaip pavadintumete tai, kad subomborduotas irakas, afganistanas, sirija, libija ir dar daugelis saliu, kuriose apsilanke jav arba finansavo ir organizavo "demokratijos" "pletra". Kodel niekas to nemato????
Niemand 2015-12-03 21:49
Irakas - nusikaltimas, dėl to daugmaž visi sutaria. Karti reikėtų Bušą jaunesnįjį. Afganistane kaip nebuvo taip ir nėra ką bombarduoti, to darinio net valstybe pavadinti neišeina, nes ten jokiais laikais nebuvo realios valdžios, tik krūva genčių. Bombino al qaeda, kuri prisiėmė atsakomybę už 911. Sirijos iš vis niekas nebombino, tik kai kurias jos teritorijoje esančias ginkluotas grupes, keliančias pavojų aplinkiniams. Libija - nusikaltimas, bet ne JAV, kurie tik vykdydami JT rezoliuciją priešlėktuvinius ir aerodromus subombino ir nusimuilino, o prancūzų, kurie po to užpuolė apsiginti nebegalinčias vyriausybines pajėgas. Sarkozi, jei ką šiuo metu teisiamas dėl šio epizodo santykyje su iš Kadafio gauta daugiamilijonine paskola.
manas 2015-12-03 21:52
Nes jav tai ivelka i labai grazu apsiausta, juk kas gali buti kilniau, ir graziau uz nora ivesti demokratija?? ir nesvarbu, kad yra regionu kur tai padaryti nelabai imanoma, arba tam reikia labai daug metu...
Arns 2015-12-03 23:50
B-2 irgi iš pradžių planuotas didelis skaičius, kažkur apie 200. Išėjo [i]tik]/i] dešimtkart mažiau. Kažkas pasikeitė? Prisiminkim F-22 ir F-35 istorijas, projektai išbrango iki tiek, kad niekas net nesvarstė tokių kiekių imt kaip pradiniame variante. O toks apsiskaičiavimas savaime yra brangus, nes išradimo kainą visviena teks padengti, tik jos antkainis pasiskirstys ant mažesnio skaičiaus lėktuvų.
lucy 2015-12-04 00:56
Antraštė tiesiog absurdiška, man juokinga kai minima Kinijos "agresija". Jo gal pas savęs ten Tibetiečius nuskriaudė, bet šiaip Kinai absoliučiai niekur nekėlė jokių karų ir niekur nelenda, taip jie ginkluojasi stiprina laivyną, bet vadint juos agresoriais? čia net netinka patarlė juokiasi puodas jog katilas juodas... Na rusai taip lenda daugiau, bet vėlgi nesulyginsi su USA kišimusi visur, kur įmanoma. Čia panašiai kaip per Kubos krizę bus pastatė ICMB Turkijoje šalia SSRS ir kai gavo atsaką Kuboje tai čia sovietų agresija gavosi Vnz norisi tik facepalm padaryti, nes jau matau istoriją kartojantis.
mirtis 2015-12-04 03:01
Jo, o Kinijos lektuvnesis prie Sirijos krantu tuna gaudo As jau nekalbu apie kitus dalykus kuriais kinai grasina siuolaikiniai tvarkai(Sanchajaus aukso birza, rekonstrukcinis bankas, kitais metai bus paskelbta oficialiai kinojos jiena rezervine valiuta ir t.t.). As nesakau kad vakarai teisus, bet as suprantu, jei jie pralaimes, bus blogai MUMS. Taigi neteisybei palaikyti reikia dideles jegos, ka JAV ir ES ir daro Pasirinkt reikia kiekvienam arba gyvenat geriau nei kiti kitu saskaita arba valgot ryzius ir nekeliat bangu. Kaip matom visas vakaru pasaulis yra pasirinkes jau senai ir viskas cia tvarkoj, tokia zmogaus prigimtis
sata 2015-12-04 12:58
Manau tokie amerikos uzmojai, nera didele naujiena,zinant jos strategija, kai ji paskutinius desimtmecius tvarkosi pasaulyje. Radau mano nuomone labai idomu interviu su Paul Craig Roberts, kuriame gana issamiai ir aiskiai paaiskinama pasauline padeti, kodel kas ir kaip daroma. Interviu, ne pats naujausias, bet dar siemetinis. Isverstas i Lietuviu k. ,bet yra ir orginalas. Kam idomu pasiklausykite. https://www.youtube.com/watch?v=xFblxdyhfj4
Finalfour 2015-12-04 15:08
Auksiniai zodziai paskutinio komentaro. Ko jus piktinates? Esate musulmonu pasaulio dalis? Kinijos? Ne? Tai ko rekiat? Dziaukites kad esate dalis vakaru pasaulio, kuris yra stiprus nes gyvena kitu saskaita ir bombina kitus? Ar geriau butu kad Kinas ar Rusas ar Muslimas butu stipresnis ir bombintu jus? Ne?