Rusijos žvalgyba sunerimusi: kur keliauja 3220 naftovežių?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2015-12-07 09:18
Nukrypot į lankas, aš apie Krymo situaciją kalbėjau lygindamas su "kurdistano". O ne visos Ukrainos. Iš vis, hamman, tavo galva skamba kaip tuščia puodynė. Pasiūlyčiau tau pasieškoti mano žinučių, kur pagrindimui naudojau rusiškus šaltinius, bet netikiu tavo uolumu. Apsisukęs vėl mane tepsi savo išskyromis. Jau ne viena diskusija tapo bevaise, kaip įsijungdavo šis veikėjas, nemėgstantis galvoti, pateikti kokių šaltinių, bet uoliai žinantis ką kiti galvoja.
Arns 2015-12-07 09:33
Geriau jau nešmeižtum taip partizanų. kad ir nebuvo jie šventieji, bet tokių padugnių kaip ISIS, Al-queda (Al-Nusra) nebuvo. Taip pat Armijos Krajovos veiklos, kovoje už Lietuvos išsivadavimą, su kurdų kova prieš Assadą, neprilygintum.
hamann 2015-12-07 11:28
tu rimtai durnas. 1. validžių šaltinių iš tavęs kaip visad negausi. 2. kalbant apie konkrečius dalykus, nukreipinėji temas į visiškai nesusijusius įvykius. 3. russia for ever. nėr nei vienos temos kur negintum betkokių rusijos veiksmų, nesvarbu ar tai svetimų teritorijų okupacija, ar tai nuolatiniai svetimų oro teritorijų pažeidinėjimai, ar civilių žudymai, bet Arns visad ras tam pateisinimą. Kad ir koks absurdiškas jis būtų. 4. tu čia vienintelis, ne galva mąstantis, o rubliais. 5. jei turi potraukį svetimoms išskyroms, tai bent nesiskelbk garsiai ir nekišk manęs į savo fetišus.
Arns 2015-12-07 11:57
Mielai paprašyčiau tavęs, tamsta, mane įtraukti savo priešų sąrašą ir nebeskaityti ir nebetepti manęs savimi. Net bjauru diskutuoti, kai pagalvoji jog ateis hamman ir įkiš savo nosį. Po dviejų ar penkių žinučių, kaip visada prasidės šūdų garbinimas ( na ko norėti, kai autoritetai ramanauskas su užkalniu dar mažiau kantrybės rodo)
hamann 2015-12-07 15:10