Atima žadą: žvilgsnis į patį prabangiausią lėktuvą pasaulyje (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2015-12-11 10:51
na, gal ir makes sense tiek moket uz skrydi, jei renkiesi tarp privataus jet'o ir situ apartamentu.. asmeniskai manau, kad iki 3 val skydziams biznio klase visiskai nebutina, o tarpkontinentinems pirma klase nebutina-biznio per akis, o jei su normaliom oro linijom tai ir economy gan okay, ypac jei a380 ar dream lineris pasitaiko.
Shimelis 2015-12-11 16:24
Na jeigu keliauji nedaug, tai gal ir apsimoka moket 20k uz bilieta, bet turint omeny, kad turtingi zmones keliaut megsta, tai nuosavas jetas apsimoka labiau. Tie bilietai ispirkti metams i prieki for fun, po to aziotazas turetu nuslugt ir po keliu metu prezidentini bilieta bus gakyma laimet teleloto
Audrius 2015-12-11 17:03
Tureti privatu jet'a labai brangu ir gan retai apsimoka (dazniausiai juos turi dideles kompanijos savo vadams skraidinti). Populiaresnis variantas yra charter lektuvu nuomos, tas duoda zymiai daugiau lankstumo renkantis lektuvo dydi, tipa ir pan. Kas liecia situos dangaus apartamentus, tai jie faini savo liukso lygiu. Retai kuriam privaciam jet'e gausi tokio lygio servisa.