2016 metais laukiamas istorinis momentas: pirmasis „iPhone“ smukimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2015-12-17 17:18
What? Skirtumas tarp 6 ir 6s nėra didelis, todėl niekas nepirks 7? Bulvės ir burokėliai panašūs dydžiu, todėl visi pirks bananus. - tokio lygio argumentas. Kaip bebūtų, su mintimi galima sutikti. Abejoju, kad kiti metai bus nesėkmingi, bet dar kiti (kai išeis 7s) - jau gali. Žmonės nori revoliucijų, o jų niekas pasiūlyti kol kas negali. Su sąlyga, kad Apple išdrįs eksperimentuoti ir pristatyti kažkokią, galbūt, naują išmanaus telefono koncepciją, augimai augs. Kitu atveju anksčiau ar vėliau pikas bus pasiektas.
MyPCIsgood 2015-12-17 18:14
@Creatium, 100% pritariu. Dėl dizaino nesikeitimo tai absoliučiai kvailas argumentas, nes dauguma įmonių, ne tik telefonų naudoja sistemą kai kas kažkiek metų tik keičia dizainą. Apple bando kuo ilgiau išlaikyt tą iPhone 6 ikoninį įvaizdį iki tol kol pasirodys kitas iphone. O dėl revoliucijos, apple reiktų pasitempt. Kol kas jie nenustebino gigantišku ir mažai finkcijų turinčiu planšetiniu kompiuteriu, kvailoj vietoj įtvirdtintu įkrovimu Magic mouse pelėje, kvailu stylus pakrovimu ir galiausiai baisaus dizaino iPhone 6 dėklu, kuris primena Fiat Multipa. Apple tikrai reikia kažką keisti, nes jei taip ir toliau jie praras ir visą savo įvaizdį. Nesu apple gerbėjas bet užtariu juos nes ankščiau, kai Styvas dar buvo prie vairo tai jie sukurdavo kažką revoliucingo o dabar nesekmės po nesekmės. Tačiau tikrai jau geriau jie toliau neekperimentuotų, jau yra jų eksperimentų pvz apple watch, naujasis macbook ir ką jau ankščiau išvardinau. Tegul jie sukuria ir parodo iškart jau revoliucingą produktą kaip ankščiau.
Simplicity 2015-12-17 18:37
, kai staiga prisiminiau kažkur internetuose perskaitytą komentarą. Revoliucinis dalykas, kuris galėtų atsirasti iPhone 7, būtų galimybė perkelti duomenis į telefoną nenaudojant iTunes. Na, o su 7s ir iOS10 galėtų atsirasti failų tvarkyklė.