Vakarėlių mašina: atrodo kaip lėktuvas, važiuoja kaip visureigis  (3)

Naujasis žinomo energetinių gėrimų gamintojo automobilis sukonstruotas siekiant pateikti publikai kažką visiškai naujo ir netikėto. Nors jo dizainas ir ganėtinai keistas, galime įsivaizduoti, kad gatvėje tokia transporto priemonė tikrai trauks praeivių žvilgsnius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konstrukcijos pagrindas yra „Land Rover Defender 130“ modelis, o automobilis buvo parengtas Australijoje. Kurdami kėbulo dizainą meistrai įkvėpimo sėmėsi iš kovinio „F-22 Raptor“ naikintuvo.

Dar griežtesnis ir daugiau briaunų nei originalaus „Land Rover Defender“ kėbulo dizainas ir pastarojo modelio gebėjimai bekelėje sukuria neeilinį derinį. Automobilis taip pat turi kilnojamą didžėjaus įrangą, o tai reiškia, kad greičiausiai bus naudojamas vakarėliuose.

Visą šio įspūdingo visureigio kėbulą sudaro kniedėmis ir virinimo siūlėmis sujungti plieno lakštai. Informacijos apie jo atsparumą kulkoms nėra, tačiau griežtos formos ir juoda matinė spalva atrodo labai efektingai.

Pradedant vakarėlį pakanka atidaryti visureigio stogą ir iškelti į viršų du didžiulius garsiakalbius, ekraną ir didžėjaus pultą su stogeliu. O privažiuoti šis automobilis gali praktiškai bet kur.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(3)
(15)
(-12)

Komentarai (3)