BWM rankinis parkavimas - atgyvena: viską padaro automatika (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2016-01-18 09:34
Iš video tai toks dalykas tikrai beprasmis. Jis gražiai atrodo marketinge bet realiai tai jei tik pirmyn atgal moka važiuoti reiškia tu turi jau būt pastatęs tiesiai ir palikęs, tada išlipi ir stovėdamas ir žiūrėdamas spaudai mygtuka. Nu man atrodo pora kartų pažaidus bus šimtą kartų greičiau tiesiog pačiam važiuoti, pastatyti ir eiti lauk. Vistiek nepaliksi prie mašinos taip, kad net durelių neatsidarytum nes tada kita mašina tau gali nubalnoti šonus tai kur tada tolkas? Vat kai bus tokia sistema kur atvažiuoji prie pardės, išlipi iš mašinos ir ji tada nuvažiuoja pati ir ieško kur parkuoti ir kai grįžti, privažiuoja prie tavęs. Va čia tau bus super. O visą kitą tai smagu pradžioj bet po to kai smagumas atsibosta ir norisi kuo greičiau tai darai paprastai senoviškai
immortallt 2016-01-18 09:49
langas, tokia sistema jau yra, tiesa, dar nėra plačiai prieinama. Visos tarpinės sistemos yra mokymasis iki pilno autopiloto, kur net vairo nebus.
unytas 2016-01-18 11:19
bet pastatai tiesei masina ir islipi tada spaudi knopke nu kaip sako gerau senoviskai. bet per top gear rode su bmw apvazuoji trasa paskui ji isimena kelia ir pati apvazuoja. tai kieme visas vietas prisiparkuoji ji tegu prisimena ir isirenka kokia viena tuscia vieta ir prisiparkuoja. nu bet cia kas bijo parkuotis gal ir naudosis sita sistema. cia kai koks dalavaras pries mergas pasimaivint nebent va islipam is masinos ji pati prisiparkuos. nu bent man tai nelabai reikalingas nebent tos kameros ir davikliai sonose kur reiketu pralist va geras dalikas arba kai pats statais masina ir bijai kad gali kaska nubraukt.
Shinigami 2016-01-18 17:33
Iš šito video tai tikrai nelabai ką iš tokio automatinio pasistatymo, bet neseniai čia buvo video su kur kas rimtesne autoparkingo sistema. Įsiminti trasa ir ją pervažiuoti nėra jokių problemų. Realiai net nereikia nieko įsiminti. Tereikia autopilotui norodyti tikslias koordinates kur važiuoti ir jis galės važiuoti. Bet toks dalykas autoparkingui nelabai tinka. Jei kažkas kitas toje vietoje pastatys automobili ir šalia paliks tuščia vieta, autoparkingas nebežinos kur statyti. Bei autoparkingas ne tik namams skirtas. Atvažiuoji į kokį dideli prekybos centrą, išlipi prie jo durų, o automobiliui nurodai susirasti laisva vietą ir pasistatyti. O kai išeini iš prekybos centro nurodai atvažiuoti ir tave pasitinka prie durų. Tau nereikia 10 min. važinėti po visą prekybos centro stovėjimo aikštelę (kuri gali būti daugiau nei vieno aukšto) ir ieškoti laisvos vietos. Nereikia išeinant iš prekybos centro ieškoti kur pastatei savo automobili ir iki jo neštis prekes. Tad naudos tikrai daug iš autoparkingo sistemos.
kionig 2016-01-18 18:42
Kai kuriuose modeliuose BMW išlaikys tradiciją parkuotis kaip idiotui: http://i.imgur.com/XVzlA4d.gif