Tikrų romantikų svajonė: vandenyno skalaujama privati sala su moderniu ir erdviu vasarnamiu (Foto)  (0)

Privati sala Floridos koralų rifų salyne – itin prabangus radinys nekilnojamojo turto rinkoje, ji parduodama už daugiau nei 10 mln. eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors sala naujiesiems savininkams suteiks daug privatumo, panorėjus iš jos vos per keletą minučių galima pasiekti judrų Maratono miestą, esantį Floridos valstijoje.

Saloje stūkso erdvus ir energiją taupantis būstas ir kol neatsirado nauji savininkai, nakvynė jame yra nuomojama. Tiesa, nakties kaina yra atitinkama - nakvynė čia kainuoja 925 eurus.

Ši daugiau nei 460 kv. metrų ploto vila buvo pastatyta 1980-aisiais, čia įrengti trys miegamieji, du vonios kambariai, pramogų erdvė bei didžiulė svetainė. Saloje taip pat yra baseinas bei svečių namelis.

Prabangią salą energija aprūpina vėjo jėgainės ir saulės kolektoriai, o į valdą atvykti galima ne tik valtimi, bet ir sraigtasparniu, mat čia įrengta ir sraigtasparnio nusileidimo aikštelė.

Privačios salos savininkai amerikiečiai Robertas ir Elena Willifordai valdą parduoda jau penkerius metus, pradinė jos kaina anksčiau siekė 11 mln. eurų. Praėjusį mėnesį kaina buvo gerokai sumažinta – iki 8 mln. eurų, bet praėjus vos trims dienoms nuo jos paskelbimo ji vėl buvo šoktelėjo  iki 10 mln. eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(67)
(12)
(55)

Komentarai (0)