Aptaškėte pėsčiąjį? Jums gali grėsti bauda

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MindaugasV85 2016-02-02 12:35
Cia kai vieni gaidziai nesugeba sutvarkyti gatviu taip, kad nesusidarinetu balos, o kiti gaidziai nesugeba pasirupinti tinkama apranga, tai belieka uz savo idiotizma apkaltinti vairuotoja. Nu tipo pas tave dingo internetas, tai susimokek uz remonto darbus.
Berserkas 2016-02-02 13:54
Apranga? Pavizdžiui kažkoks vairuotojas buvo aptaškes važiuojant kiemu ir nei truputi nepristabdė, o kelnes aptaške. Tai paaiškink kuriuoje vietoje netinkama apranka? Iš kur tu atlėkes, nes matos, kad žemo intelekto žmogus esi kuomet gyvuna naudoji žmogui, o kaltitinka padarai nieko kalta. Čia taspats kas aš netrenkiau žmogu, nes turėjo pasitraukti ir jis kaltas...
Berserkas 2016-02-02 13:54
Nutrenkiau*
- 2016-02-02 14:31
OK, tai kas yra tinkama apranga, kurią gali aptaškyti lėkdamas? Purvinas statybininko kombinezonas?
Arthuras 2016-02-02 14:47
Aišku, blogiausia, kad gatvės duobėtos. Bet vairuotojai kiemuose ir kitose panašiose vietose, ar visai visai šalia šaligatvio galėtų ir neskrist. YPAČ kiemuose. Kas čia aiškina dėl aprangos... Ryškiai pėsčiomis nevaikšto. Blogiausi eismo dalyviai ir yra tie, kurie naudojasi tik vienu transportu. Aš naudojuosi labai įvairiu, todėl suprantu tiek vienus, tiek kitus.
audriusn 2016-02-02 14:49
o patys gaidziausi gaidziai varo per balas nepristabdydami ir kartais specialiai taip, kad aptaskyt. tokius saudyt vietoj, be teismo, su visa seima.
unytas 2016-02-02 15:03
o tai reike vaiksot tolau nuo gatves. as pristabdisu i kitas man i gala ileks kas kaltas? bala,pestisis,as,kelininkai ar kubilus? cia kai pesteji lenda po ratais ir sako vairuotojas kaltas o kad pats tamsos paros metu nemate automobilo sviesu negirdejo atvazuojancio pats nesidaire eidamas per gatve. tipo atsirado is niekur teleportu. tai kita karta eidami pestute visi ir matidami arti bala apsidairikite ar neatvazuoja kas nors arba eikit tolau nuo gatves ir nebus problemu vieni aptasko nenoredami
- 2016-02-02 16:08
Vaikštoma šaligatviais. Jei skrendi taip, kad užlieji šaligatvį ir dar metrą už jo - kur tada pėsčiajam eit?
Shinigami 2016-02-02 16:34
1) Balos susidaro ne tik duobėse. 2) Balos susidaro ne tik dėl kelininkų broko. Kelias ne rėtis, vanduo į jį nesusigeria. Todėl kai yra stiprus nuolydis arba lietus, teka palei kelio pakraštį. Kaip plačiai nuo kelio pakraščio, priklauso nuo tekančio vandens kiekio. 3) Su naro kostiumais pėstieji tikrai nevaikščios, visa kita apranga yra "netinkama" kaip kažkas čia sako. 4) Kai dėl didelio automobilio greičio banga tau rytasi virš galvos, tai tik naro kostiumas su akvalangu gali padėti. Bet kaip jau rašiau, pėstieji su naro kostiumais tikrai nevaikščios. Jei tu pristabdei, o kitas tau į galą įlėkė, tai jis kaltas dėl atstumo nesilaikymo. Jei tu lėkdamas didelių greičių kirtai ant stabdžių, kaip idiotas, likus 5 metrams iki balos ir kitas tau įlėkė į galą, tai tu kaltas kad nestebi kelio ir nesilaikai saugaus greičio. O kur vairuotojai kurie įlėkę į autobuso aikšteles ir užmuša žmones. Arba didelių greičių laksto ant pėsčiųjų tako ir taip užmuša pėsčiuosius? Čia taip pat pėstieji kalti? Važiuoju kaip norių, važiuoju kur noriu juk man tik automobilis apsilankstys, o tave užmušiu. Tai tu ir turi saugotis. O aš galiu važiuoti ant viso padėjęs. O gal tie kurie eina į kelia nepažiūrėję, kelio centru eina naktį juodai apsirengę, važiuoja į autobusų sustojimo aikšteles ir vairuotojai lakstantys pėsčiųjų takais yra ne prie ko šioje temoje?
Stipa 2016-02-02 20:23
Pagal tai ką jie čia straipsnyje parašė gaunasi taip, kad apranga nėra skalbiama, jeigu išsitepė arba sušlapo - ji jau sugadinta... suprantu ten va mobiluis dėl to sugestų ar panašiai, o čia mat sušlapo... Kitavertus, pritariu, dauguma kiek esu matęs važiuojančius pro balas, tai visiškai jiem nusispjauti ant pėsčiųjų. Asmeniškai visada, matydamas pėsčiajį, pristabdau kad neaptaškyti, gaila tik tiek kad pėstieji tamsiu paros metu nedėvi lėmenių/atšvaitų. Pernai tamsiu paros tokį juodai apsirengusį vaduoklį galimai aptaškiau truputi, bet dėl to nesuku galvos, pamatęs jį nespėjau priistabdyti pakankamai kad bala nesitaškytu ir kaltės nejaučiu dėl tokių pėsčiųjų kuriems nusispjaut ant vairuotojų, bet specialiai tokių aptaškyti taipogi nesiruošiu.
- 2016-02-02 20:50
Įsivaizduok, žmogus su kostiumu už 1000 €, suktelėjo prie gatvės esančios šiukšlinės link, kad nuorūką išmestų, o tu jį aptėškei. Bent įsivaizduoji, kiek kainuos valymas tokio kostiumo? O jei gerai aptėškei ir nesugebės išvalyti - jis sugadintas.
Tarkvinijus Išdidusis 2016-02-02 21:30
Jei turėčiau kostiumą už štuką eurų man valymas būtų dzin, išmesčiau į šiukšliadėžę ir nusipirkčiau naują už štuką eurų. P.S. Kaip pėsčiasis: matau balas arti ten, kur einu ir matau mašinas atvažiuojančias, pasitraukiu toliau, kad neaptaškytų. Kaip vairuotojas: vienoje pusėje balos, o kitoje sausa? Persirikiuoju ten, kur sausa arba stengiuosi kiek įmanoma labiau aplenkti balas, arba pristabdyti prie balų.
- 2016-02-02 21:36
Nepatikėsi, bet jei būtum turtingas, po trečio karto tu atrastum naują hobį - medžioti dalbajobus, kurių mašinos mažiau vertos, nei tavo kojinės. O šiaip, čia buvo replika į tai, kad „išteptas != sugadintas“.
Shinigami 2016-02-02 22:13
Tai nėra vien tik turto sugadinimas. Tai yra ir moralinė žala, dar žinoma priklausomai nuo to kaip aptaškė. Nes kaip jau rašiau būna ir taip kad per bala lekia taip, jog vanduo virš galvos taškosi. Kaip tu jaustumeis jei tavo veidą aptaškytu purvinų balos vandenių? Ir greičiausiai užterštu naftos produktais. Ar tu nori visas šlapias ir purvinas vaikščioti po miestą? O gal sakai kad pėstisis gali neiti ten kur norėjo eiti, bet turi grįžti namo išsiplauti aprangos? O gal ėjo į svarbu susitikimą? Viskas priklauso nuo situacijos. Mane aptaškė ne karta ir ne du. Dažniausiai aukščiau keliu neaptaško. Nors nemalonu, bet daug apie tai negalvoji. Bet kelis kartus buvo aptaškę tiek kad pasiekė veidą, o tai jau labai nemalonu Bet tik klausimas kaip pagauti ta kuris tave aptašė, jei jis greitai nuvažiavo ir nepamatei numeriu? Arba kaip įrodyti, kad aptaškė? Ant galvos pastoviai nešiotis vaizdo registratorių kaip automobilyje? Ar bandyti rasti liudininkų. Abejoju, kad rasi daug liudininkų kurie dėl to gaištu savo laiką.
Shinigami 2016-02-02 22:16
Ne, nepirktum naujo. Nes turėti kostiumą už 1000 euru nėra tas pats kas uždirbti 1000 euru per diena. Ir jei turi tokiu kostiumą, tai nereiškia, kad turi galimybių juos keisti kaip kojines.
Xdmin 2016-02-02 22:28
Nusileiskit ant zemes ponaiciai, kiek esu skaites Jusu komentarus kitose temose tai pizdiec kokie Jus visi jautrus. Biski bata aptaske ar kelnias, reik i teisma duot. Nuo kada Jus blyn vaikstot su kostiumais po 1k euru ir dar kai slapia toliau nei Jusu automobilis? Is ansktesniu temu, buvo apie Uber taxi, tai Jums neitiko paprasti taksistai, nes masina sena (koks bl skirtumas kiek jai metu?), tai vairuotojas rusiskos muzikos klauso. Varykit Jus visi naujieji ponaiciai i Tristanas da Kunja sala, niekas ten Jusu netaskys ir nelieps klausyti ne Jusu stiliaus muzikos.
- 2016-02-02 22:48
DWJ apmyšiu tau batus ir vaikščiok patenkintas visą dieną, ok?
Xdmin 2016-02-02 23:00
pamates myzanti zmogu as pasitraukiau, o ne kertu jo srove. Lygiai taip pat pasitraukiau toliau nuo balos ar net palaukiu kol pravaziuos masina pro ja, nes suprantu, kad automobilis pro ja praskristi negali nepervaziaves. Esmine taisykle - saugokis pats, tiek eidamas pro bala, tiek eidamas per pereja, nes apart saves ir keliu artimuju tu esi niekas neidomus ir niekas taves nemato kad tu ten kazkur sone eini.
Rukis 2016-02-03 00:41
O jei lėtai važiavęs golfas pradeda gazuoti prieš balą nutaikęs progą, kad tave aptaškytų? Vis tiek tu kaltas lieki, kad marozui nuotaika kažkam pakenkt sukilo?
bahuriux 2016-02-03 07:55
Baiki inkšt. Pats matau kokie dalbajobai pėstieji 9 atvejai iš 10, stovi sankryžoj prie šviesoforo per 20 cm nuo kelkraščio ir laukia žalio, kelias su 4 juostom autobusų išvažinėtos provėžos, rods nepirmą dieną išėjo į gatvę, bet va stovi 20 cm ir viskas. Pro šalį visi lekia nes nėra laiko lėtai važiuoti, nes ir taip spūstys darosi, taškosi per metrą ant šaligatvio. Aš kaip pėstysis pasitraukiu visada toliau ir laukiu žalio, o kaip vairuotojas pristabdau ar apvažiuoju, bet judrioj sąnkryžoj tikrai nesiruošiu gauti į galą, ar rizikuot priliest šoną kitai mašinai. Aš kaip pėstysis net pasitraukiu nuo važiuojamosios dalies net kai sausa, nes jau nekartą mačiau, kaip sąnkryžoj apsisukinėja ir užvažiuoja ant bordiūro kokį 50cm su dviem dešinės pusės ratais mr. 1000EUR kostiumas su X 6. Natūrali atranka, arba durniu ir bažnyčioj muša, lyja pasitrauk toliau, palauk ar panašiai, stovi lauki žalio pasitrauk, tas padės apsisaugoti nuo balų ir idiotų vairuotojų. O jei morozas tyčia užmetė gazo per balą ir turi liudininkų žinoma galima ir reikia įskūsti gi ne.