KLDR paleido balistinę raketą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2016-02-07 15:39
Primena situaciją, kuomet iš aušvico pabėgę kaliniai vakarams atskleidė ten vykdomą veiklą ir pateikė detalius stovyklos brėžinius, bet sąjujngininkai pasakė, kad turi svarbesnių taikinių, nei krematoriumai ar geležinkelio linijos. Kaži ko laukiama iš korėjos, balistinę raketą turi, atominę detonuot irgi jau pasimėginę. ne jau dar ne laikas bepiločius ten nukreipt ?
bahuriux 2016-02-07 15:59
Ne, ne laikas. Laikas bus kai peržengs ribas ir paleis kokia raketą, kad ir nebranduolinę į p.korėja, pvz Seulą, į Japoniją, ar panašiai. Va tada ir bus laikas, tik ne bepiločius siūst, o per 10 minučių padaryti kraterį ten kur dabar yra š.Korėja. Būtu pamoka likusiems diktatoriams. O be reikalo niekam nereikia kurstyti neapykantos, bet jei pradės karinius veiksmus, tada jau laikas. Ten galima išnaikinti visus gyventojus, nes jie nėra civiliai 99% gyventojų būtu kareiviai karo atveju ir visi iki vieno zombiai su išskalbtom smegenim. Iš bepiločių naudos mažai tokio tipo karo atveju.
Shimelis 2016-02-07 18:17
Patiko Che Kuolio pamastymai, kad kvaila manyti, jog karai vyksta del naftos. Ja yra gerokai pigiau pirkti, negu uzkariauti, greiciau yra aktualu uzsiimti tam tikras strategines itakos zonas. KLDR neturi nei jokios ytakos, nei zonos
manas 2016-02-07 21:57
Na jei pavyktu parodyti zmonems, kad yra ir kitoks gyvenimas, bei kitoks maistas nei vien kukuruzai, tai manau daugumai smegenys labai greit atsiskalbtu atgal.
punktyras 2016-02-07 22:48
Ak, jei viskas būtų taip paprasta ir lengva, jaunasis drauge… Žiū, Lietuva jau ketvirtį amžiaus laisva ir netgi gūdžiu sovietmečiu žinios per geležinę užsklandą prasiskverbdavo, tokių badmečių kaip Rusijoje, Ukrainoje ar toj pačioj KLDR nebuvo, SSRS gyventojai Lietuvą vos ne užsieniu laikė. Ir ką? Ir vis vien pilna dar sovietinio mąstymo apraiškų, elgesio modelių. Nekalbu jau apie padėtį dabartinėje RF. Jei atskristų ateiviai, apie kuriuos tau, tavo tėvams, tavo seneliams ir proseneliams buvo kalama į galvą, kad tai siaubingi padarai, apsimetantys padoriais žmonėmis ir vis rodytų, sakytų, rašytų, kalbėtų tai „patvirtinančius“ faktus, už laisvą mąstymą baustų ir žudytų, kaip manai, kiek laiko prisireiktų, kol visuomenė ateivius priimtų kaip savus?