Ekranų ekspertas: norint kokybės, imkit „Samsung“ - „Apple“ atsilieka beviltiškai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kazkas 2016-03-02 12:08
1. Lenktas ekranas bus aktualu tik tada kai patys telefonai pilnai lankstysis, kolkas jis tik suteikia papildomo blizgesio, kuris trukdo žiūrėti į turinį šonuose. 2. Nežinau kokiais kriterijais vertino vaizdo atvaizdavimo gerumą iš šono, bet žinau tik tiek kad amoled ekrano spalvos keičiasi keičiant žiūrėjimo kampą, tai ačiū ne. 3. Geresnis spalvinis kontrastas? cha cha, ačiū imsiu ekraną su tikroviškom spalvom, nereikia man tų kontrastų 4.Greičiau reaguoja į prisilietimus? Kas nors pastebit kokių nors lėtumų su naujais telefonais? Aš ne 5. Na kad jie plonesni ir mažiau energijos vartoja tai taip, bet bendroj visumoj tai tegul tokie ekspertai ir perka savo samsungus.
Vytax 2016-03-02 12:39
Išsitrauk telefoną lauke žiemą, prie kokių -10C. Pamatysi kaip sparčiai reaguoja tavo telefonas su LCD ekranu.
procc 2016-03-02 14:47
Dabar čiupinėju s7 edge, is betkokio kampo žiūrint, nesikeičia nei spalvos, nei šviesumas ir t.t.
kazkas 2016-03-02 15:49
Atsidaryk vaizdą kur krašte kokie nors skaičiai būtų ir jei bus šalia nors vienas šviesos šaltinis, atsiranda atspindžiai.
kazkas 2016-03-02 16:01
Mano senukas Xperia ir prie -10 ir prie -20, veikia puikiai Kas liečia kontrastą gal prieš saulę ir geriau matysis, aktualu tiem kas labai daug lauke praleidžia po saule, statybininkai gal kokie. Man aktualiau, kad žiūrint nuotraukas ar kai ką nors perki vaizdas atitiktų tikrovę. Na bet čia subjektyvu. O kas liečia žiūrėjimo kampą, du draugai 6P turi, nežinau kaip jūs, aš matau kaip spalvos keičiasi vartydamas ekraną. Pabandyk pagooglint apie samsungo ekrano spalvų kitimus priklausomai nuo kampo, rasi forumuose.
procc 2016-03-02 17:50
Kokie nors atspindžiai matosi tik tuomet jei telefonas yra nukreiptas grynai tiesiai į pvz kambario lempas. Pakreipus telefoną bent keletą laipsnių, atspindžių nebematyt.
Creatium 2016-03-02 19:03
Na, kiek teko žiūrėti Edge telefono apžvalgas, tai tik ir švyti tie ekrano užlenkimai. Tiesiog toks užlenkimas gaudo šviesą iš visos skalės laipsnių, kuriais lenkiasi. Turiu po ranka iPhone 5, kraipau visaip ir niekaip nerandu jokių spalvų pokyčių, apsivertimo, kontrasto sumažėjimo ar dar ko. Viskas taip pat iš visų pusių žiūrint. Spalvų tikrumas yra svarbus faktorius. Kai telefone padarai kokią nuotrauką arba filmuoji, nori matyti tą vaizdą, kurį matys visi kiti. Tai ypatingai aktualu dalinantis nuotraukomis ar video. Dirbtinai sukelti kontrastai, užryškintos spalvos ar dar kažkas - visa tai tik geros vaizdo kokybės imitacija. O bet tačiau reikia pripažinti, kad OLED ekranai tikrai yra geresni negu LCD.
audriusn 2016-03-03 09:17
"Anot T.Soneiro, OLED tipo ekranai (tarp jų ir AMOLED), geresni nei „iPhone 6s“ ir „iPhone 6s Plus“ telefonuose naudojami LCD" pzdc, PMOLED geriau uz IPS LCD, chujase.