„Apple“ kompiuterių naudotojai jau gali praplėsti SSD atmintį net iki 8 kartų  (2)

Kompanija „Other World Computing“ (OWC) antradienį pristatė produktą, kuris pirmą kartą leis naujesnių „MacBook Pro“ su „Retina“ ekranu ir „MacBook Air“ kompiuterių naudotojams praplėsti vidinę kompiuterio SSD atmintį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Aura SSD“ praplėtimo rinkinį galima įsigyti dviejų skirtingų talpų: 480 gigabaitų arba 1 terabaito. Šis praplėtimas yra tinkamas 2013 metų pabaigos ar naujesniems „MacBook Pro“ su „Retina“ ekranu bei 2013 metų vidurio ar naujesniems „MacBook Air“ modeliams.

Tai reiškia, kad abiejų modelių naudotojai gali praplėsti kompiuterio atmintį net iki 8 kartų, jei jie yra įsigiję įrenginį su 128 gigabaitų atmintimi. Tiek 480 GB, tiek 1TB praplėtimai yra galimi tiek „MacBook Pro“, tiek „MacBook Air“ kompiuteriams.

Kaip teigia OWC, jų sukurtas SSD praplėtimas yra sudarytas iš aukščiausios kokybės komponentų, kurie yra visiškai suderinami su „Mac“ kompiuteriais.

Pirkėjai gali rinktis „Aura SSD“ rinkinius, kurie sudaryti iš SSD praplėtimo, įrankių jo pakeitimui bei dėžutės senajai SSD talpai naudoti kaip išorinei, arba tik SSD praplėtimą.

Praplėtimo rinkinys su 480 GB atmintimi kainuoja 399 JAV dolerius, o 1 TB – 649 JAV dol. Juos galima įsigyti iš oficialios OWC svetainės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(6)
(7)
(-1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: