„Cnet.com“ apžvalgininkė: jei nenorite nusivilti, neskubėkite pirkti „Samsung Galaxy S7”

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

glodrax 2016-03-16 07:42
1. Jis neturi keičiamos baterijos. Per visą telefono naudojimo laikotarpį nėra tekę keisti baterijos. Who cares? 2. Yra daug pigesnių alternatyvų Tai net ne argumentas, net ne minusas. Yra tai yra? Kas draudžia naudoti geresnį ir brangesnį įrenginį neišnaudojant jį visu pajėgumu? 3. Programinės įrangos atnaujinimai neatkeliaus dažnai, taip kaip „Nexus“. Labai gerai. Programinės įrangos atnaujinimai turi būti siunčiami kuo rečiau. Nes dažniausiai tie atnaujinimai pataiso tai, kas paprastiems vartotojams net nerūpi. Ir trunka ilgai, užima interneto trafiką. 4. Verta palaukti, ką parduotuvėje parodys „LG“. Vėlgi tai net ne argumentas, net ne minusas. Laukti galima ir stebuklo, kuris nepasirodys. Išvada S7 išlieka geriausiu įrenginiu, nepaisant kvailų bandymų prie kažko prikibti.
slawcka 2016-03-16 09:34
Kvaili argumentai, fanbojau. Ne viskas kas "sueina" tau, tinka kitiems.
Creatium 2016-03-16 09:42
Nu tikrai. Va, paplinta koks virusas - tai koks skirtumas, paprastiems vartotojams gi nerūpi
langas 2016-03-16 10:19
Jau kelias savaites turiu naują s7 Edge tai galiu savo komentarą parašyti: 1. dėl baterijos sutinku, kad būtų gerai jei būtų bet, per visą mano telefonų turėjimų istoriją, niekada nekeičiau baterijos, o kai turėdavau tuos modelius kuriuose galima pačiam pasikeisti, tai niekada ir nenusipirkau papildomos. Problema tame, kad turint papildomą bateriją, reikia ir pakrovėją jai atskirą, nes tada gaunasi viena numiršta vidury dienos, tada imi antrą, o kada tą pirmą pakrausi? vakare pajungsi pirmą tada reikės ir antrą, tai gale gausis vistiek viena nepakrauta ir pats tikslas dings. Aš pvz turiu net 3 išorines batareikas, bet net ir jas pamirštu pakrauti atskirai tai visos ir mėtosi pusiau pakrautos, o kai prireikia (o prireikia labai retai) tai visada būna bėda tada 2. dėl pigesnių sutinku, kad visada gausi pigiau. Tačiau čia kaip ir su mašina, pirksi mersą ar net ferrarį - permokėsi belenkiek nei, kad opelis bet vistiek pirksi jei turi galimybes ir norą nes gyvenime ne viskas kas pigiausia tinka. Jei nori praktikumo ir pigumo - tai neverta niekada pirkti jokių flagmanų ar tau samsung ar iphone ir t.t. 3. dėl atnaujinimų tai nemanau, kad tai problema. Man asmeniškai nėra skirtumo ar jie ateis šiandien ar po kelių mėnesių. Kad kaip ir kolega aukščiau nurodė, tie atnaujinimai standartiniam vartotojui niekada nedaro labai didelio skirtumo (nu nebent kai išvis android versija pasikeičia) 4. dėl LG nesutinku nes tada verta palaukti ir iphone naujo modelio, o tada ir htc naujas greit pasirodys ir tada žiūri, jau ir samsung naujas greit bus. Jei telefoną planuoji keisti šiuo metu tai laukti neverta. Jei gali palaukti, tai lauk ne tik LG bet ir htc ar net iphone Imtinai telefonas man visai patinka. Turiu pabrėžti, kad tai mano pirmas samsung ir prieš tai paskutinis buvo htc one todėl skirtumus matau tikrai iš ekrano kokybės ir t.t. Man labai patinka atsparumas vandeniui, nesakau kad einu maudytis su juo bet bent į vonią nebijau pasiimti kad ir muziką paklausyti ar šiaip paskaityti. Paskutiniai iphonai mano numirė vien dėl to, kad vonioje ant spinteles buvo padėti ir prisigaudė garų drėgmės kas per kelis mėnesius numarino telefus visai. Aplamai nesuprantu kaip toks daiktas kaip mobilus telefonas kuris turi ištverti daug visokių sąlygų dar būna neatsparus vandeniui dulkėms ir t.t. (jau nekalbu apie atsparumą smūgiams Bet užvis labiausiai sužavėjo Gear VR. Suprantu, kad čia nėra tas tikras VR ir t.t. bet kas išbandėt šituos, kad ir su simple street view appsais, supras mane, kad čia tikra ateitis. Tobulėti aišku yra dar labai daug kur bet pats įspūdis yra tikrai nepakartojamas.
ozerux 2016-03-16 11:47
Man didžiausias minusas kad nėra normalios USB jungties. Šis vis dar turi 2.0 versija. Jeigu butų naujesnė 3.* būtų galima pajungti HDMI, ir visokių kitokių gėrybių kurias puikiai išnaudoja Android. HDMI visai naudingas, kaip nakvoji viešbutyje pasijungti filmą, pas draugą ant TV parodyti Foto ir t.t. P.s. Galaxy S5 šitą galimybę turėjo. MARKETINGAS paskui grąžins į S8 ir sakys vau koks šustras tel. Bus tas pats kaip dabar su microSD
Eič 2016-03-16 12:17
Man kilo įtarimas, kad T.lt yra Obuolio fanboyai. Nė vieno straipsnio nemačiau, kad S7 būtų bent kiek geras. O jis nėra tiek blogas, kiek ant jo šūdo pilama.
sub 2016-03-16 13:19
Kam jums atsprarus vandeniui S7 jei šampano ant jo nepilat????? Turėčiau S7 tai tik šampaną ir pilčiau, koks dar dušas S7 reikalauja šampano o ne H2O O jei rimtai, tai interneto ir technologijų amžiuje, man keičiama baterija nėra aktuali, nes visada šalia turiu tokįą visai nedidelę išorinę batarkę (nu gal biški didesnė nei standartinė išmaniojo baterija), kuri kelis kart tą S7 pakrautų. Anyway, vis dar galvoju kodėl "langas" ne šampaną pila, kaip koks Lil Wayne, o į vonią nešasi. Ir atnaujinimai, gal eiliniam vartotojui ir neaktualu, bet aš neeilinis, todėl turiu ir toliau žiūriu į Nexus, nu gal dar LG. Kalbant Iphone vs Galaxy, o kuo blogai tas Iphone, juk ir Apple ir Samsung savo gaminiams deda antkainius už brandą, nors vieni nuo kitų copy paste.
vytautas.mickevičius 2016-03-16 17:06
Tokią "analizę" tai čia kiekvienas, atsidaręs gsmarena.com, gali parašyti. Kaina didesnė ir yra todėl, kad perki "Samsung" - gerą, kokybišką telefoną, o ne kažkokią nugaišusią "Xperia". Ir šiaip, labai knisa tokie patarėjai, kurie matydami geresnius skaičiukus ir mažesnę kainą, rėkia koks tas ar anas telefonas geras, nors patys jo rankose nelaikę.
IceBullet 2016-03-16 22:17
Turejau s1, tuomet s3. Po to susizavejau lg g3 skaiciukais ant popieriaus. Kai jis pagaluau uzsilenke nuo dregmes vonioje padejus ant spinteles, negalejau atsidziaugti, kad pagaliau turiu pasiteisinima gristi prie samsung. Kol nusipirkau s6 edge+ dar teko pasinaudot senuoju s3, tai jis man pasirode dar smagesnis uz naujesni lg g3.
Atk 2016-03-16 22:18
Geras straispsnis. Pritariu. Kokybės kainos santykis turi atitikti. Po 2 metų bus seniena. Kam mokėti 2 kartais didesnę kainą, kad procesorius būtų vienu procentu greitesnis sakant grotestiškai?
procc 2016-03-16 23:17
Vienintelis dalykas ko pasigendu s7 edge, infrared :