Šaltas dušas: kas trečias „Apple Watch“ savininkas pripažįsta, kad laikrodis yra nenaudingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2016-04-12 10:19
95% dabartinių žmonių laikrodis ant rankos yra iš vis nenaudingas, nes laiką pasitikrina mobiliame telefone. Laikrodis gali būti naudingas tik specifiniais atvejais kai negalima naudoti telefono. Bei laikrodis naudojamas kaip papuošalas (žiedai, apyrankės ir t.t.). Kitaip sakant prabangos ženklas. O iš išmanių laikrodžių iš vis nematau naudos. Nei jis tarnaus kaip prabangos ženklas, nei realiai kokia funkcija atliks, nes ekranas per mažas. Telefonų ekranai didėja ne dėl gamintojų, o dėl vartotojų. Kas rodo, kad mažas ekranas vartotojui yra nepatogus šiuolaikiniame pasaulyje.
langas 2016-04-12 10:57
Man nepatinka apple ar išvis išmanieji laikdrodžiai bet šiaip norėjau atkreipti dėmesį į statistikos straipsnių juokingumą. Čia kai dėstoma procentais tai atrodo oho kiek žmonių daug ir t.t. Bet realiai gaunasi taip: 2500 žmonių ir 8 proc. apple watch turi kas gaunasi 200. Iš jų 31% sako nepirktų nes neduoda naudos kas yra viso labo 62 žmonės Aš nieko neteigiu bet man aplamai juokingi tokie straipsniai kai remiasi 62 žmonių nuomone, tai jei jų būtų pvz 20 žmonių mažiau tai procentai būtų vos 21% ir jau nebeliktų skambios antraštės ir neliktų jokio straipsnio.
Arns 2016-04-12 11:09
Shinigami, matyt pats nenešioji laikrodžio, jei nepastebi jo naudos. Man rankinis leidžia greičiau pasižiūrėti kiek valandų, dažnai patogiau jei rankos užimtos (sakykim parduotuviniu krepšiu). Ne elektroninis laikrodis padeda geriau susivokti laike (lengviau pajusti laiko tarpsnį kai gali jį išmatuoti bent jau ciferblate).
Creatium 2016-04-12 15:28
Tai čia nieko naujo. Kol laikrodis bus priklausomas nuo telefono ir kol jis negebės pats ilgą laiko tarpą stebėti daugelio žmogaus sveikatos parametrų, tol jokios naudos iš jo nebus.
Audrius 2016-04-12 15:49
Asmeniskai manau, kad geriausios Apple dienos jau praeityje, nebent jie pristatys tikrai gera elektramobili. Kas del rankiniu laikrodziu bendrai, tai jie tikrai naudingi ir patogus-ner ka lygint su telefu. Nesioju ir labai dziaugiuosi.