Banas ir depresija. Kaip dirba YouTube ir Facebook turinio moderatoriai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2016-04-20 20:09
Aš iš vis pastaruoju metu į savo tube kanalą leidžiu dėt komentarus, tik kai aš peržiūriu juos, nes tokių bukų ir žemų, necenzūrinių komentarų prirašo. O jei mažas vaikas ateis ir perskaitys? Jam gi visam gyvenimui psichiką gali suluošint. Jam tai įstrigt galės giliai ir neigiamai paveikt jo visą likusį gyvenimą. Tik dėja to kiti nedaro ir palieka necenzūriškus ir žeminančius, įžeidžiančius ką nors komentarus ir moderatoriai panašu nelabai linkę deja trinti tokius komentarus.
punktyras 2016-04-20 20:26
O ko mažiems vaikams į tamstos kanalą eiti? Ar maži vaikai tik į jį eina? Ar tokios šiltnamio sąlygos nesilpnina atsparumo?
Evil Goku 2016-04-20 22:34
Matosi, kad iš patirties šneki
Atk 2016-04-21 11:43
Va čia yra klaidingas išsivaizdavimas, kad šilnamio sąlygos. Todėl tėvai moko kitaip, o poto vaikas užauga jau su sužalota psichika, tik necenzūriniai keiksmažodžiai ir mušimas žmonos ar agresija kitiems, o paskui kabina plakatus, kad nemuškit moterų ir taip toliau, jaunimo linija ir visa istorija toliau. Todėl labai svarbu, kad vaikas matytų vaizdus be keiksmažodžių, be barnių. Vaiko psichologija kartot suaugižusius ir jei suaugęs su prilipusia cigarete, su agresija, kaip jis nieko neklauso, necenzūriškus žodžius vartoja, tai ir vaikas pradeda kartot. Suaugę irgi mėgsta savo dievaičius kartot, tą ką jie dievina, o tie dievaičiai dažnai turi nedorų ydų. Be to tai kaip zombiravimas, kai žmogus žiūri barnius, jis pats pradeda kuoduotis neigiamai. Žiūrės teigiamus filmus, pradės kuoduotis teigiamai.