„MSI“ pristatė specialiai virtualiai realybei skirtus kompiuterius  ()

„MSI“ kompanija pristatė penkis GT serijos nešiojamus kompiuterius. Skiriamasis naujienų bruožas – ne tik galingų parametrų vidinės kontrukcijos elementai, bet ir tai, kad nešiojami kompiuteriai specialiai sukurti darbui su VR įrenginiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nešiojami kompiuteriai yra sertifikuoti „Intel“ ir „HTC“, kas lemia, kad jie yra pirmieji pasaulyje portabilūs kompiuteriai, oficialiai numatyti vaizdo apdorojimui virtualios realybės šalmams.

Naujieji „MSI“ nešiojamų kompiuterių modeliai:

  • „GT725 6QF Dominator Pro G 29th Anniversary Edition“;
  • „GT725 6QF Dragon Edition G 29th Anniversary Edition“;
  • „GT725 6QF Dominator Pro G Heroes Special Edition“;
  • „GT80S 6QF Titan SLI 29th Anniversary Edition“;
  • „GT80S 6QF Titan SLI Heroes Special Edition“.

Trys „GT725“ modeliai yra aprūpinti „NVIDIA GeForce GTX980“ vaizdo plokšte, o du „GT80S“ – iškart dviem „GeForce GTX980s“ vaizdo plokštėmis.

Šiandien „HTC Vive“ yra geriausias virtualios realybės šalmas, užtikrinantis pilną pasinėrimą. Tačiau jis yra ir reikliausias virtualios realybės šalmas. Galingi vidinės kontrukcijos elementai, kurie apdoroja VR vaizdą, yra kur kas svarbesni nei pats šalmas. Dirbant kartu su „HTC“, mums pavyko sukurti nešiojamus kompiuterius, kurie pilnai atitinka reikiamus standartus. Rinkoje kol kas nėra šios srities konkurentų. Sklandžiam virtualaus vaizdo apdorojimui vienodai svarbi yra tiek vaizdo plokštė, tiek procesorius. „MSI“ nešiojami kompiuteriai yra pirmieji pasaulyje, pasižymintys specialiai virtualiai realybei sukurtu „Intel VR“ technologijos palaikymu, – teigiama gamintojo pranešime. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()