Hyperloop One taps realybe? Rusijos geležinkeliai svarsto greitųjų Elono Musko traukinių diegimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lukasfragas 2016-05-24 10:30
Kiek pamenu, LT ~2013 metus rusu kompanija rinko leshas greituju traukiniu statybai, taciau pritraukus investuotojus paaiskejo, kad sukurtos ymones fiktyvios ir neatlieka jokiu projektu - galiausiai imone subankrotavo taip nusinesusi lietuviu pinigelius. Viskas ka daro rusai, arba pavogta, arba tam kad galetu pavogti.
sub 2016-05-25 09:09
O taip pat, ta kompanija, kuri vadinasi SkyWay, planavo bazuotis Šiaulių LEZ, kuris yra visai šalia oro uosto, kur vyksta NATO misijos, tai irgi kėlė įtarimų. Kas keisčiausia, kodėl tada Rusija neinvestuoja į SkyWay, jų technologija kažkuo panaši į Hyperloop, jie dabar bazuojasi Baltarusijoje, kur stato parką, savo technologijoms pateikti. Bet man visa tai kelią didelį įtarimą, jei rusai savų nepalaiko, tai reiškia burbulas tas SkyWay pinigams išvilioti. P.S. pusbrolis investavo į Skyway capitals 1200 USD, aiškino man, kad aš būtinai investuočiau, nes po metų dviejų akcija gali kainuoti 1 usd, o dbr kainuoja 15 usd = 800 akcijų apytiksliai. Investavau 15 usd pabandymui, su galimybe "o gal", bet man tai toks didelis burbulas ta Skyway, kad niko gero nesitikiu.
Simplicity 2016-05-25 10:47
sąraše, bet tas sąrašas viešai nėra skelbiamas. ) p.s. Jei kas ir paleis "Hyperloop One", tai jau tikrai ne korumpuota Rusija ar kokia kita posovietinė šalis, nes projektui skirti pinigai būtų paprasčiausiai išvogti. Tokia Kinija tikrai galėtų sau leisti "sudeginti" krūvą dolerių (jei projektas žlugtų), bet Muskas savo technologijomis su kinais turbūt nesidalins.
Eclipse 2018-01-28 19:29