Į BBC eterį su naujais vedėjais grįžo Top Gear

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kubietis 2016-05-31 00:14
Išjuokti ar išgirti automobilius, kuriuos jau išbandę buvę vedėjai, turėtų būti žema. Jei nori, kad tave šildytų Saulės spinduliai, - išlįsk iš šešėlio. Kitu atveju ir liksi tik šešėlis kažko didesnio.
punktyras 2016-05-31 07:08
Nuo kažko pradėti reikia. Kad publika galėtų įvertinti, palyginti. Tai nebus naujas projektas, tik nauji vedėjai, tad reikia, kad publika priprastų. Jei iš karto bus nauja viskas, – gaunasi loterija. Nesinori tokiu karūnos deimantu rizikuoti ir žaisti va bank.
Eič 2016-05-31 15:27
O šita.. kaip man, paprastam lietuviui, ši naujiena gali būt kaip nors aktuali? Mano žiniomis, BBC galima žiūrėt tik Jungtinėje Karalystėje (aišku, nelegaliai internete taip pat).
Arns 2016-05-31 16:56
punktyras, žinoma pradėti galima, bet toks bandymas greičiau yra parodijos parodija. Ar kas "Top Gear" žiūrėjo dėl žinių apie automobilius? Ne, jie ir nerodė ir net nebandė to daryti, viskas buvo grynas angliškas humoras šalia automobilių. Visa naujoji komanda, susidedanti iš komikų, įvairių rasių atstovų ir savo srities (susijusių su automobiliais) profesionalų ant tiek banalu, kad mes tą matome tarkime jau senai einančioje britų laidoje "Fifth gear". Tipinis "Top Gear" laidos fanas neliks sužavėtas, nes negaus to ko tikisi, ypač kai per kitą kanalą rodys originaliuosius vedėjus, kurie nė neabejokim darys tą patį ką darė iki šiol. Mano galva, jei tikiesi kažką kurti su nauja sudėtimi ir nauju formatu, senųjų nė nereikia judinti. Galutinai įtikinsi ir tuos kas liko, kad laida nebe ta, o naują formatą teks pristatinėti mažesnei auditorijai. Sezono atidarymas vienintelis šansas kai ir senieji fanai pasižiūrės kas liko iš laidos.
punktyras 2016-06-01 21:10
Nesakau, kad man atrodo išmintingas toks žingsnis, bet tikriausiai tai darantys žino geriau ką daro. Seną temą pateikti naujai – drąsus žingsnis. Tikriausiai prodiuseriai apsvarstė visus variantus. Gal netgi padarys „koliažą“ iš senų serijų ir naujų pasirodymų. Reikia užkabinti, sudominti ir iš žiūrovų bent jau „na, aišku, seni geresni, bet tie irgi pavaro, reiks dar vieną seriją pažiūrėti“ išspausti.
kestutisz 2016-06-01 22:20
Nemanau, kad jie žino ką daro. Laidą būtent Clarkson'as (su prodiuseriu kuris irgi išėjo kartu) ir prikėlė iš numirusių, iki jo tie "žinantys ką daro" jau buvo nueksploatavę, kaip kokius mūsų "Keliai mašinos žmonės" (nežinau, yra dar laida tokiu pavadinimu? ar kažkokių kitų dar beveidžių panašasu turinio laidų turime kur niekas net nepasakytų nei per kokį kanalą rodomas, ką jau ten vedėjai?)
Arns 2016-06-02 11:37
Jei taip darys, bus didelis pravalas. Ne tik ištikimi fanai pyksta dėl sugadinto šou, bet ir greitu laiku startuos per konkurentų kanalą originalioji trijulė su pakeisto pavadinimo laida. Tokie koliažai jiems tiesiog nemokama reklama, nes teisių į senas savo laidas neturi. O jų rodymas sukeltu reikiamą nostalgiją Jei jau kalbam apie sudominimą, dauguma laidų/serialų prasideda nuo testinės "pilot"serijos arba būna nufilmuojamas trečdalis sezono (todėl daugumos užsienio laidų pirmas sezonas 6-10 serijų). Jei per pirmas dvi nesurenkamas suplanuotas susidomėjimo srautas,projektas atšaukiamas. geriausiu atveju leidžiama sutvarkyti taip, kad "natūraliai" viskas išsispręstu per tą sezoną. Tad toli toli slėpti visas naujoves kanalo vadovybei reitingai neleidžia. na nebent kai esi nacionalinis transliuotojas ir reitingai neįdomu...
Arns 2016-06-08 11:26
punktyras, vis dar manai jog "Top Gear" komanda žino ką daro? http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/top- ... et-8122769 Antroje laidoje kaip ir buvo prognozuota, turėjo vykti kritimas (nes pirmą dar žiūrėjo ir tie kurie norėjo pasižiūrėti kaip atrodo atnaujinta laida). Bet trečdaliu auditorijos kritimas tikrai įspūdingai netikėtas rezultatas Ir be pokyčių nepanašu kad kas galėtu keistis. Iš vis, reitingai sugrįžo į priešistorinius žingsnius, kai "senoji komanda" tik būrėsi ir filmavo pirmą antrą sezonus. Po to visada bent 3 mln britų auditoriją sugebėdavo pritraukti.
hamann 2016-06-09 08:52
Aš pirmos serijos neiškenčiau iki galo. Antrą turiu atsisiuntęs, bet visiškai nėr jokio noro žiūrėt.. Gal kada pabandysiu. Bet ir mano akimis, top gear, reitingai turėtų važiuot žemyn. Ypač po the grand tour starto.
Pumper 2016-06-09 11:14
Visai normalus tas naujas TopGear, realiai pažiūrėjus tai durnumu nelenkia senos versijos, jei rožinius akinius nusiėmęs anuos tris juokdarius žiūri. Jei dabar dar to ryžo atsikratytų, tai visai nebloga pramoginė auto laida gautųsi.