Interneto svetainės su „Wordpress“ ar kitomis atviro kodo sistemomis - lengviausias programišių grobis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2016-06-24 10:46
Čia tik reklama
Shinigami 2016-06-24 10:53
Ne karta teko naudotis valstybinėmis interneto svetainėmis. Viena iš jų vis dar naudoja labai sena java versija su papildomu jos priedu (dabar užmiršau jo pavadinimą, jis skirtas formų pildimui) kuris jau seniai nebetobulinimas ir išėjęs iš rinkos. Kita vis dar kuriama, bet ten tiek daug veikimo klaidų, kad atrodo jog ją kūrė pirmo kurso programavimo studentas (nenustebčiau, kad taip ir yra, nes tokių darbų konkursus laimi ką tik įkurtos įmonės). Tad labai abejoju, kad ten nėra saugumo spragų. Atviro kodo TVS sulaukia daugiau programišių dėmesio, nes jos plačiai paplitusios. Jei mokama TVS taip plačiai paplistu, tai ir ji sulauktu tiek pat (ar net daugiau) dėmesio.
Talkatif 2016-06-24 22:39
Unikalaus kodo sistemos turi tuos pačius polinkius sirgti. Jos brangios, greitai sensta, atnaujinimai problematiški. O ne taip retai ir nebelieka kas atnaujintu. O kas liečia valstybinį sektorių, tai be otkato, niekas nedaroma. Todėl dauguma sistemų yra tiesiog porno.
sigun 2016-06-25 10:54
Aik tu sau, kaip gerai išmanai apie valstybinį sektorių... Jei žinai konkrečius atvejus, pranešk STT, nes žinodamas ir nepranešęs esi bendrininkas. Ar tik šeip tauzyji, bile tauzyti? Ai, tiesa, dar prieš tauzydamas pažiūrėk kelių didesnių miestų puslapius ir pasiaiškink ant kokios TVS dirba.