Netikėtas pareiškimas: vyras teigia prieš 24 metus išradęs „iPhone“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2016-07-01 12:56
Na va, kaip aple kitus šantažuoja, kad pažeidė jų patentus, taip dabar tegul paragauja į savo pusę tokių veiksmų, kokia politika veda ir oko kitus žmones, taip ir kiti žmonės jai daro.
DarkNRG 2016-07-01 16:17
Nu sitas trolis tai prajuokino na bet nuosirdziai linkiu jam laimet byla pries dar didesni troli..
MindaugasV85 2016-07-01 19:04
Nu nesąmonė tai konkreti. Jeigu jau yra ta patentų sistema, tai gal ir reikia vadovautis jos taisyklėmis, o ne asmeninėmis nuoskaudomis. Kadangi patento pats nesugebėjo išlaikyti, vadinasi patentas nebegaliojantis, o autorinės teisės tampa prieinamos visiems (ar čia klystu?). O dabar maždaug ateina į patentų biurą ir sako: - aš nevykdau įsipareigojimų jums, bet vis tiek noriu, kad jūs vykdytumėte įsipareigojimus man, kurių jūs neprivalote vykdyti, kai aš nevykdau savųjų, bet kadangi man "labai reikia", tai jūs vykdykite tuos įsipareigojimus man! Tai kur logika?
SaMaras 2016-07-01 20:12
Na apple buvo paskelbusi konkursą 1976m. kuriame reikėjo parašyti kaip atrodys ateities kompiuteris (2000m.) laimėjo studentai iš kažkur ten tai aprašę taip, kad kompas bus kaip paprastas storas sąsiuvinys, nebus nei klaviatūros nieko, o tik įjungimo mygtukas ir lietimui jautrus spalvotas ekranas, kuriame ant virtualios klaviatūros renkamas tekstas, arba bet kokiu aštriu daiktu rašomas tekstas ir tekstas yra išsaugomas, arba iškarto konvertuojamas į spausdintinį tekstą, dar kad tarpusavyje kompai bus sujungti ne laidais, o radijo ryšiu, ir dar bus galima jame žiūreti tv. Tipo bus toks ryšys, kad bet kada galėsi nustatyti kurioje pasaulio vietoje esi šiuo metu ir reikalui esant bus galima gauti trumpiausią ar patogiausią maršrutą... na esme tokia.. tai gal tegul tie studentai paduoda puse pasaulio į teismą? (visą aprašymą ėmiau iš 88m mokslo ir gyvenimo žurnalo rusų kalba.)
Geras Žmogus 2016-07-02 22:41
cha, čia geras. Uždarbi.lt tokių tūkstančiai - su idėjomis, bet be ralių jų realizacijos planų. Gal ir man reikia pradėt mokintis piešt? Jau įsivaizduoju fekalijas siurbiantį tūliką