Gyvename milžiniško perversmo laikais: pirmą kartą žmonijos istorijoje ugnis masiškai keičiama į naują technologiją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MindaugasV85 2016-07-06 14:56
O aš šiandien nusipirkęs cigarečių pakelį supratau, kad tie baisūs paveiksliukai gal ir gali motyvuoti mesti rūkyti, bet norėdamas ir toliau išlikti motyvuotu, turėsi vėl nusipirkti cigarečių pakelį su "motyvuojančiu paveiksliuku" (nebent ketini senąjį prisikalti prie sienos) Bet či ane apie tai... Jau nuo mokyklos laikų galvoju apie alternatyvą elektrai. Kalbu apie praktiškesnę alternatyvą, o ne gremėzdiškesnę. Ssuspaustas oras, tepalas, vanduo - čia mechaninis principas: netinka. Tad šiandien, kai išmokome atomą padalinti į subatomines daleles (kvarkai - parkai...) aš vis dar pasigendu tos alternatyvos. Nejaugi jos nėra? Na ok, gal dalį elektros grandinių pakeis optika. Bet ir jai valdyti turbūt reikės tos pačios elektros.
Berserkas 2016-07-06 15:19
Na jei elektroninių cigarečių skysčiams gamintu netokias kenksmingas medžiagas ir kokybiškesnių medžiagų tai manau sumažintu žala rukaliams. O tai būtu didelis pasistumėjimas ties žmonių sveikata. Padidėdu darbingumas, bet ilga laika ir mažiau teršiančios aplinka, tiek kitiem žmonėm.
Talkatif 2016-07-06 19:03
Daugiausia sutaupyti visko galima būtų žmonių sąmones perjungus į stimuliaciją. Juos sukišus kur kompaktiškai. Pašalint nereikalingas kūno dalis. Maitint optimaliu tirpalu. Veisti atsakingai. Žiauriai daug resursų būtų galima sutaupyt. Plius kiekvienas per stimuliacijas galėtų patirt bet ką. O poto persikraut ir vėl pult į naujus potyrius.
mmm 2016-07-06 19:59
Talkatif na aš iš daugelio skaitytų teorijų susidariau tokį įspudį, kad gana didelė tikimybė, kad mes ir gyvename tokioje simuliacijoje sakykim kelis tukstančius metų iš ateities, žaidime, ale travian atitikmuo. yra vienas serveris- musų visata, ir visi prisijungia (gimsta) su standartiniais duomenimis, kad niekas nepamena tikrosios realybes ( tipo matrica ) ir žaidžia gyvenimą, miręs atsijungi ir pamatai kiek pasiekei nežinodamas, kad žaidi su random' atsiradimo vieta planetoje ir t.t. pagalvoju kodėl gi negali taip būt, kai civilizacija ištobulėjus tiek kad nėra kur plėstis ir ka tirti (sąlyginai aišku), tai "žaidžia" tokius žaidimus... gaila to nesužinosiu kol gyvas, o mirt nesinori
MindaugasV85 2016-07-06 20:59
Tai jau čia krūva straipsnių apie tai buvo. Net buvo išreikšta tikimybė (20%), kad gyvename simuliacijoje (žinoma pasak mokslininkų). Bet aš tai manau, kad taip ir yra visu 100% - tik reikia į visatą pasižiūrėti per labai galingą mikroskopą. Nu ir ką pamatysim? Energiją turinčias subatomines daleles. O dar paskaldę tas daleles pamatysim, kad tos dalelės net ne dalelės - tai tik bangos, kurios sąveikaudamos vienos su kitomis iš bangos padaro dalelę. Nu ir žinoma visos tos bangos su individualiu energijos kiekiu. Ir dar viena kitai sugeba tą energiją perduoti. Ir dar... Nu gryna simuliacija - nieko apčiuopiamo