Kaip visada savaip – rusai sukūrė savo „Pokemon Go“ versiją  ()

Maskvos vyriausybės tinklalapyje pranešta, kad Rusijoje bus išleista specialiai šio miesto gyventojams pritaikyta „Pokemon Go“ versija. Tačiau užuot gaudę virtualius monstrus rusai turės gaudyti istorines asmenybes per programėlę „Know Moscow.Photo“, skelbia themoscowtimes.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimas, kuris bus išleistas rugpjūtį, naudos „Pokemon Go“ papildytos realybės technologiją ir veiks su išmanaus telefono kamera.

„Iki rugpjūčio pabaigos žmonės galės pagauti ir pasidaryti asmenukę su Viktoru Tsojumi (miręs Rusijos roko muzikantas), Jurijumi Gagarinu, Aleksandru Puškinu, Piotru Čaikovskiu, Ivanu Rūsčiuoju, Petru Didžiuoju, Napoleonu Bonapartu ir caru Aleksėjumi Mikalovičiumi“, – pirmadienį Maskvos vyriausybė pranešė savo tinklalapyje.

„Niantic Labs“ sukurtas žaidimas „Pokemon Go“ po išleidimo žaibiškai išpopuliarėjo visame pasaulyje. Jo oficialus pristatymas dėl serverių trikdžių Rusijoje buvo atidėtas, tačiau tūkstančiai rusų žaidimą atsisiuntė užregistravę paskyras kitose šalyse.

Prokremliški politikai kritikavo „Pokemon Go“ teigdami, kad programėlė yra „pavojinga“ ir „griaužianti moralę“.

Kelios nacionalistų organizacijos ragino „Pokemon Go“ Rusijoje uždrausti, o valstybinė televizija „Rosija 24“ neseniai parodė reportažą, kuriame aiškino, kad žaisdami žaidimą rusai galimai vykdo nusikaltimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(8)
(3)

Komentarai ()