Užfiksuota, kaip „Tesla“ automobilis sudega tiesiog kelyje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MindaugasV85 2016-08-19 12:23
Kai skaitau tokius straipsniu tai norisi duot i snuki tam rasytojui... Sudege tiesiog kelyje - o kur turejo sudegt? Akvariume? Skrendant oro balionu? Tad nustebinsiu - auto didziaja eksplotuojamo laiko dali praleidzia kelyje. Be jokios aiskios priezasties - na jei butu ikrites i besiverzianti ugnikalni tada tikrai butu labai aisku. Bet paprastai gaisro priezastys yra tiriamos, o ne blondiniu intelektui sprest paliekama. Idomu kiek procentaliai uzsidega teslu ir kiek kitu gamintoju automobiliu. Kai kokio triperio duju iranga isnesioja i ora visa "personala" tai nieko nestebina, bet jeigu tai tesla... ka jai fizikos desniai kiti?
kernel_p4n1c 2016-08-19 14:23
Jeigu norisi i snuki duoti del nepatikusiu sakiniu formuluociu naujienose - laikas butu apsilankyti pas psichiatra Tamstai Automobilis dauguma laiko buna pastatytas, o ne praleidzia kelyje. Maziau susireiksmink pats ir sureiksmink Tesla. Zurnalistams reikia gyventi, o IT tematikoje "Tesla" demesi traukiantis zodis. Cia tas pats, kas delfyje kas antra diena akcentuoja BMW avarijas, ypac tokias pacias svarbiausias, kaip kad ivaziavimas i griovi.
Shinigami 2016-08-19 14:30
Be jokios aiškios priežasties niekas neįvyksta. Čia tas pats kas sakyti: Ėjau vakar lauke ir be jokios aiškios priežasties pradėjo lyti. Be priežasčių lietus nelyja. Tas pats ir su automobiliais. Be priežasčių jie nedega. Kadangi tai buvo elektromobilis, tai galėjo jis užsidegti tik dėl vienos priežasties, trumpo jungimosi. O kodėl ir kur įvyko trumpasis jungimasis tai galima nesunkiai nustatyti atlikus tyrimą. Mano dėdė turėjo žiguliuką. Viena karšta vasaros diena paliko jį prie daržinės. Grįžęs nerado nei žiguliuko nei daržinės, tik ugniagesius gesinančius gyvenamąjį namą (jam nieko rimto nenutiko). Aišku gaisras įvyko dėl netvarkingo žiguliuko ir karštos dienos.
MindaugasV85 2016-08-19 19:39
, pažiūrėk koks "trumpas jungimas" čia https://www.youtube.com/watch?v=AAZ62tUtc0w
Creatium 2016-08-20 20:53
Pradėkime pranešinėti apie kiekvieną sudegusį automobilį: https://www.google.lt/search?hl=lt&sour ... gws_rd=ssl
HDi 2016-08-21 22:56
Vienaip ar kitaip bandomojo važiavimo metu sudegęs naujas automobilis tikrai nėra kasdieninis reiškinys, ir užtektų vienos rankos pirštų suskaičiuot, kiek tokių nelaimėlių gamintojų yra buvę iš viso, tai manyčiau "fair enough" kad čia ale sensacija.
Shinigami 2016-08-22 11:25
O kiek neradau? Apie kiek niekas niekur nepranešė (kur galėtum laisvai rasti). Kiek atvejų nėra išversta į anglu kalbą (ar kita kalba kuria moki). Tad naujų automobilių užsidegimo atvejų ant vienos rankos nesuskaičiuosi, net keletos ranku bus mažai. Ir kitas dalykas. Ar tavo hobis yra stebėti ir rinkti informacija apie naujus sudegusius automobilius visame pasaulyje? O gal tai tavo darbas? Jei ne, tai iš kur žinai kiek automobilių savaime užsidegė? Automobilių salone (testiniame pasivažinėjime), tik nupirktu ir t.t. Kad juos jau gali skaičiuoti?
Shinigami 2016-08-22 11:34
https://www.youtube.com/watch?v=GpG9sazD7qQ P.S. kai šita video įdėjau į ankstesnį savo pranešimą nerodė ten jau esančių nuorodų. Kai video buvo virš nuorodų. O kai įdėjau video komentaro gale nerodė nuorodų ir komentaro tarp nuorodų ir video. Matyt kažkas blogai su youtube nuorodos atpažinimu ir kitomis nuorodomis tame pačiame komentare?
HDi 2016-08-22 21:00
Kažkas nesupranta sarkazmo ir apskritai minties, o norėjau tik pasakyti, kad žiniasklaidai visada bus sensacija tokie dalykai, automobilis prieš du mėnesius iš salono išvažiavęs ar prieš dvi dienas nebus toks sensacingas įvykis, kaip pats faktas kad bandomojo važiavimo metu užsidegusi ir dar tesla kuriais dėmesio netrūksta, kas yra tikras "clickbaitas"... Niekam net neįdomu kad ta bandomoji mašina nuvažiavus gal daugiau nei senukas nusipirkęs naują mašiną į bažnyčią per metus privažinėja... Savo energiją ir laiką galėtum panaudoti ir tikslingiau nei bandyt išaiškint kas yra naujas automobilis ir kaip smagiai dega nepriklausomai nuo gamintojo.