Lietuvos vairuotojai suerzinti: kur pasisuksi, visur kameros - ar tai reiškia, kad netrukus visos mūsų kelionės bus stebimos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lizunas 2016-08-26 12:04
Na ši sistema turėtų būti padaryta ir taip, kad galėtų užfiksuoti ieškomą valstybinį numerį ir greit pranešti jog aptiko...
immortallt 2016-08-26 12:26
Juokingiausia, kad fotkina metrologines stoteles ir sako, kad čia seka
mch0lic 2016-08-26 12:33
Kažkur buvo minėta, kad bus atliekama ir tokia funkcija. Realiai su lietuvišku mentalitetu, tų kamerų reiktų ne 100, o 100,000, prie to pačio dar ir baudas reiktų stipriai didint, o už kokius +30-35km/h ir automobilius konfiskuot pvz 24h. Tada gal būtų šiokia tokia motyvacija laikytis taisyklių...
MindaugasV85 2016-08-26 17:56
Nei čia jiems tas saugumas kelyje rūpi, nei čia ką... Vienintelis tikslas - pasipelnyti iš tų greičio matuoklių. Pafilmuočiau kaip aš važinėju (be jokių eismo įvykių jau n metų), tai čia jie pakraupę būtų O labiausiai tai nervina, kai prisiperka tų naujų automobilių ir velkasi gatve ant 50km/h ir dar . Nu načiort kai nepernešu tokių. Atrodo ta mašina apsivers jei stabdžio nepaspaus
Talkatif 2016-08-26 19:53
Tai ir mentai n metų be įvykių girti važinėjo kol ko nors neužmušė. Aš ir nesuprantu, koldėl prikalus negalima važinėti.
soulshot 2016-08-27 09:30
O as nesuprantu ko bijot tu kameru jei tvarkingai vazineji,tegu stato ju nors ir ant kiekvieno kampo,jei vaziuoji tvarkingai nera ko bijot.. As isvis siulyciau isleist istatyma kad galetu eiliniai pilieciai neturintys nusizengimu praeit kursus,isigyt greicio matuoklius ir "saudyt" kitus vairuotojus..
Instruktorius 2016-08-27 10:50
Klaipedoje yra kelias , link Ginduliu vaziuojant , mokyklos gatve vaziuojant pro baldus... uz tilto ... 40 km... paskiau 30 km.h =}}}}} paskiau 40 km,h ,,, ten vakar vaziuojant viena , vaziavo kede pristumusi iki vairo , alkunem sulindusi i kede , ir vistiek virsijo ta 40 ;DDD o ka jau kalbeti apie 30 DDD , tuo tarpu dzipukas , praskuode priespriesasi turbut 3 kartus virsidama greiti....na ...ir kas ten is jusu vaziuoja nevirsidamas 40 ? prisipazinkim ?
aro 2016-08-27 12:25
Jiem nereikia kameru norint pasipelnyt. Pukiai jie zino kur zmones dazniausiai piknaudziauja. Tik kartais surengia keleta reidu tokiose vietose, kad pagasdinti. Tikslas saugumas, bei geresne statistika. Jei noretu, tai tu cia nespetum baudu moket. Tik, kad nepamatuotom baudom, bei grieztumu, nieko neisspresi (nebent korupcija padidinsi). Vis dar jauciasi pas jus, tas vaikiskas noras pridirbt ko nors, vien tam, kad ta pati priesa turet ir prestiza pasikelt, pries kitus vaikus.
Arns 2016-08-27 13:03
Prabilo eismo saugumu susirūpinęs pilietis. Nekilo minčių jog profesionalas ne tu, o šalia tavęs važiuojantys, kurie sugeba sureaguoti į tavo kvėšiskai neprognozuojamus veiksmus? Gali užtekti ir vieno įvykio po kurio bus karstų.
kestutisz 2016-08-27 15:39
Su stabdančiais be reikalo juokingiausia dalis yra ta, kad jie stabdo pačiame posūkyje, kai realiai posūkyje kaip tik reikia greitį išlaikyti arba jau didinti. Ir šiaip, praktiškai jau nerasi padoraus kelio kuriame prieš posūkį kuriame tikrai reikėtų prilėtinti, kad nebūtų atitinkamo ženklo.
Shinigami 2016-08-28 17:45
Kaip mentai gali pasipelnyti, jei niekas KET nepažeidinėja? Negi sakai, kad tos kameros meluos ir baudas rašys už nebūtus KET pažeidimus?
MindaugasV85 2016-08-28 22:50
Žmogau, jeigu aš važiuočiau "pagal taisykles", tai čia jūsų ant kelio susirinkęs jau dešimtis jei ne šimtus būčiau ir dėl visų įvykių nekaltas (teisiškai) likęs. Teises išsilaikiau gana vėlai - 23 metų. Bet per tuos 8 metus nuvažiavau jau apie 300.000 km su vienintele avarija (atbulom parkuojantis...) ir praktiškai be oficialių KET pažeidimų (2 baudos: tel ir klevo lapas). Tad tu man nepasakok, kad profesionalai jūs Didžioji dalis net posūkį įsijungia jau pradėję manevrą - pradėję stabdyti, sustoję prie šviesforo (kalbu apie atvejį, kai sukat į kairę)... P* čia visiems kur jūs sukat - pagrindinis noras yra žinoti kokių veiksmų reikia imtis MAN, o ne kokių veiksmų imatės jūs. Bet kaip AŠ tai galiu žinoti, kai jūs pirmiau pradedate savo veiksmus, o tik tada įsijungiat posūkį. Tai čia vienas iš "kalno" pavyzdžių, kur dauguma iš jūsų daro klaidas. Arba pvz kelias platus, bet per vidurį vienguba ištisinė linija, abiejom kryptim kelias tokio pat pločio, visi važiuoja po 2 eiles (į vieną pusę). O aš vat nardau po visą vienos pusės kelio dalį, o jūs man pypsinat ir keikiatės. Ir žinai kodėl? Nes dviguba ištisinė linija brėžiama ten, kur yra bent po 2 eismo juosta abiejomis kryptimis, bet jums matau užtenka ir vienos Toliau net tingiu ginčytis ar kažką įrodinėt... Visa laisva rinka yra paremta "bizniu", o ne kažkokia morale. Ir kuo daugiau žmonių pažįstu, tuo ši mano nuomonė darosi vis tvirtesnė!