„Samsung“ turi rimtų problemų: „Galaxy Note 7“ sprogsta įkrovimo metu, kompanija stabdo jų tiekimą (Papildyta TEO komentaru)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Splius 2016-09-02 21:49
Kazin kodel nera komentaru? Butu straipsnis apie Apple tai jau butu keli puslapiai prikomentuota nesamoniu
ISG 2016-09-02 22:50
Nes apple nieko neatsaukinetu, o sakytu, kad kalti patys vartotojai, nes nemoka kraut savo telefonu
KT819GM 2016-09-02 23:02
ISG, gal kokį faktą mesteltum į tą temą? Pvz apple vis dar atšaukinėja iPod nano pirmos generacijos kurie buvo leidžiami nuo 2005 metų ir į jų vietą duoda 6-7. Ar čia ne apie tai? Gal yra aišku kokie iphone masiškai užsideginėjo? https://www.apple.com/support/ipodnano_replacement/
Talkatif 2016-09-03 08:28
Kas jums dėl tų apple galvoj susisukę? Pofiq, kad straipsnis apie visai kas kitą, bet vis tiek temą reik apie iphone užsukt : ))) O dar pykstat, kad sektantais vadina : )
Pumper 2016-09-03 09:57
Identiška situacija su Linux evangelikais. Kai tik straipsnis apie Windows iš neigiamos pusės, tai iškart Linuxistai prisistato.
Fikcija 2016-09-03 10:14
Samsungai visada buvo baisus ismanus , pradedant savo dizainu baigent androido lagais , o daba galutinai degradavo...
VardasPavarde 2016-09-03 10:34
O jeigu pavyzdziui zmogus, pazystamas, draugas issitraukia prie jusu iPhone ar Samsung'a ir parodo tarkime kokia grazia nuotrauka jam pavyko padaryti, ar pasako, kad va, pasikeiciau telefona i naujesni. Kaip jus elgiates? Jeigu... kaip... kazkur... tai... ((( Kokiam jautresniam ar droviam zmogui bebaisu jau pirkti tokius aparatus, o kaip gyvates visur slauziaja su savo gerumu padesianciu issirinkti geriausia prietaisa. ... Duok ... kad i musu gyvenimus neateitu dar taip naudojamas prietaisas kaip telefonas, kuris butu totaliai nemonopolinis, o tai vel VAIKAI kaip buvo su Adidas vs Nike rekaus, kas turi buti teisinga ir naudojama.
kernel_panika 2016-09-03 11:36
Tikrai ne identiska - bent jau siame portale. Linux vartotoju palyginti yra labai mazai, daug maziau nei Apple vartotoju ismaniuju telefonu srityje. Nelabai yra is kur imti ir prisistatineti jiems. Tokiu flame'u kaip del Apple beveik nebuna, gal koks pavienis FOSS idejininkas ir paraso ka nors.
VardasPavarde 2016-09-03 12:46
Oi tik nereikia, kad Linux tarpe nebuna flame tokiu kaip del Apple, atsidaryk populiarius tinklalapius kurie talpina naujienas apie free software/open source(vien sitas kiek aistru isrutulioja!), slashdot, phoronix tinklalapiai. Vien kokie flame vyksta del free software/open source, naujiena apie *BSD? Linux atstovai tuojau pat prisistatys savo tiesu apie Linux skleisti, nereikia nei mineti Microsoft'o. Tiesa paprasta, jeigu AS naudoju, tai reiskiasi AS turiu rekti, kad tai geriausia, o visa kita sudas, gal kai AS kazka kita pradesiu vartoti, tai gal ir anas paliks sudas, o tokie tinklalapiai kaip sis ar kiti, suteikia puikiai rekti ka AS naudoju ir kaip visi ta turi daryti.
Gediminas Jurgaitis 2016-09-03 12:51
cia kaip Grazulis, nesvarbu kokioje diskusijoje be dalyvautu, nors ir butu kalbama apie kvantine fizika jis vistiek kalbetu apie gejus
kernel_panika 2016-09-03 14:02
As rasiau konkreciai apie si puslapi. Persiziurek pastaruju 1-3 menesiu naujienas. Pirma, Apple-related naujienu cia daug daugiau nei Windows ar tuo labiau Linux, o kazkokiu fanatiniu linuxistu pareiskimu pastaruju komentaruose is vis beveik nera. Slashdot ir phoronix - kita tema. Pastarasis portalas is vis dedikuotas Linux'ui ir viskam kas su juo susije (ypac hw) - naturalu, kad ten ju user'iai ir gincijasi. Apskritai lyginti Linux flame'us su Apple flame'ais net nereiketu. Linux diskusijos ir flame'ai pirmiausia yra daug labiau techniski ir argumentuoti. Jose daznai galima kazko net ismokti, ypac kai kalba eina apie Linux vs BSD snekas. Apple flame'ai daugiau yra vaiku darzelis, operuojantis tokiom abstrakciom savokom kaip "kokybe, stabilumas, inovacijos, isbaigtumas".
VardasPavarde 2016-09-03 18:29
Tiksliau gal butu pavadinti ne tik Apple, bet apskritai visu smart* flame yra vaiku darzelis, Apple irgi netik iPhone leidzia, bet tokie tech. dalykai nelabai kam rupi, o ypac Lietuviskai ziniasklaidai, tiek Google leidzia, tiek tas pats Samsung'as daro tai ta, tai ana nusiperka, bet tikriausiai geriau kelti flame karus keliant daugiau "provokuojanciu" ta vaiku darzeli, nei kitu naujienu.