„Google“ modulinis telefonas „Project Ara“ pakibo ant plauko (Video)  ()

Pastaruosius kelis metus viešojoje erdvėje sklandžiusi modulinio telefono idėja ima bliūkšti. Tikslas buvo gražus - telefonas, kurį galima surinkti pagal savo poreikius, turėjo sudominti technologijų entuziastus, tad į tai investavo tiek inovacijas mėgstanti „Google“, tiek kitos kompanijos, kaip kad „LG“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir „LG“ pirmoji pasiekė finišo tiesąją - šįmet kompanija išleido modulinį telefoną G5, tačiau jo pardavimai buvo ne tokie sėkmingi, o kai kurie vartotojai skundėsi, kad modulinis telefonas lūžta.

Nors „Google“ „Project Ara“ būtų kitoks ir vartotojams suteiktų daugiau galimybių keisti įrenginio komponentus, šis pavyzdys parodė, kad sukurti patvarų modulinį telefoną sunku, o ir vartotojai į tokią galimybę reaguoja gana šaltai.

Štai todėl daugėja neoficialios informacijos, kad LG pavyzdys galėjo turėti įtakos „Google“ sprendimui sustabdyti „Project Ara“ projektą. Nors kompanija oficialaus pranešimo nepaskelbė, tačiau pasak „Reuters“, jau dairomasi į kitus projektus ir partnerius, o šis artėja prie visiško sustabdymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: