Letrons – realūs automobilių pasaulio transformeriai (Video)  (6)

Panašu, kad netrukus bus galima įsigyti tikrų Transformers tipo lengvųjų automobilių. Įspūdingi modifikantai gaminami Turkijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa gali būti, kad Turkijos bendrovė Letvision pervetino segmentą, kuris galėtų nešti itin nemenką pelną, turint omenyje tai, kad jis orientuotas į ypač pasiturinčiųjų segmentą. Kalbant tiksliau – į ypač pasiturinčiųjų asmenų atžalų segmentą.

Vis dėlto kompanija pagamino du visiškai veikiančius prototipus, kuriuos pavadino Letrons. Tai – automobilių pasaulio transformeriai. Juos galima vairuoti, galima valdyti nuotoliniu būdu. Jie ne tokie dinamiški, kaip Michaelio Bay filmuose vaizduojami robotai-transformeriai. Tačiau tikrų tikriausi.

Kol kas neužsimenama, kiek tokie žaisliukai kainuoja ir kada tokį būtų galima įsigyti. Tačiau Letvision ketina pagaminti ir parduoti visą seriją tokių BMW automobilių, kurie transformuojasi į įvairiausius robotus.

Tiesa, visai gali būti, kad visa tai – tik rinkodarinis pokštas, galbūt net klastotė. Šiaip ar taip, atrodo visa tai labai tikroviškai. Ir, žinoma, įspūdingai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(13)
(7)

Komentarai (6)