Parodė ateities filmus su mišria realybe - tai nušluoja viską, ką iki šiol matėte kino teatruose (Video)  (3)

Turbūt daugelis žmonių šiandien susimąsto, kaip ateityje atrodys mūsų laisvalaikis. Virtuali ir papildyta realybė bei kitos naujos technologijos jau yra pilnai pasiruošusios užvaldyti pramogų pasaulį ir šis vaizdo įrašas atskleidžia, kaip tai atrodys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Magic Leap“ komanda, bendradarbiaudama su „ILMxLAB“ sukūrė šį vaizdo įrašą apie mišrios realybės ateitį. Jame robotai iš „Žvaigždžių karų“ vaikšto po namus ir valdo virtualius vaizdus. Anot kūrėjų, labai greitai tai vyks kiekvieno iš mūsų svetainėje.

 „The Magic Leap“ yra perspektyvus projektas, kuris visam laikui gali nužudyti įprastą kino žiūrėjimą. Ir kas gali juos kaltinti? Juk tai išties kur kas įdomiau, nei spoksoti į keturkampį ekraną.

Iš vaizdo įrašo galima suprasti, kad kūrėjai sugebėjo technologiją ištobulinti iki tokio lygio, kad ji aptinka ir atpažįsta objektus, nesančius tame pačiame kambaryje.

„Dinaminis digitalizuotas realybės signalas, arba skaitmenė realybė tai, iš esmės, yra tiesiai į akies tinklainę projektuojamas vaizdas. Tradiciniai projektoriai sutelkia šviesą į konkretų paviršių, kurį mato akis, tačiau šis metodas leidžia rodyti vaizdą erdvėje ir taip „apgauti“ smegenis, jog tai tikra“, – Pocket-lint.com

„Lucasfilm“, bendradarbiaudami su „Industrial Light and Magic“ (ILM) siekia šią svaiginančią pramogą padaryti prieinamą visiems. Niekas nežino, kada ši mišriosios realybės pramoga atsidurs žmonių namuose, tačiau prieš tai kūrėjams dar reikia sutvarkyti ir tam tikrus techninius aspektus.

Bet kuriuo atveju, su šiuo projektu dirba net dvi skaitmeninės realybės kompanijos ir bendros šios srities tendencijos tikrai aiškios. Belieka tik šiek tiek luktelėti ir galbūt jau visai greitai „Žvaigždžių karų“ herojai vaikštinės po mūsų namus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(35)
(4)
(31)

Komentarai (3)