Ko tikėtis iš virtualios realybės šalmo „Sony PlayStation VR“: iki tobulybės dar toli, bet panerti į naujos kartos žaidimų pasaulį galima su nauja jėga (Video)  (8)

„Sony PlayStation VR“ – ilgai laukti, vieni pirmųjų Lietuvos rinkoje pasirodę profesionalūs virtualios realybės akiniai. Pigiausi, sunkiausi ir patogiausi iš konkurentų, taip būtų galima apibūdinti apčiuopiamus šių akinių ypatumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa kita – paprasta – gausybę emocijų ir radikaliai kitokią žaidimų patirtį dovanojantis prietaisas. Panašu, kad skeptiškai į šią technologiją žiūri tik tie, kurie jos dar nebandė. O tai padaryti su „Sony PlayStation VR“ nereikia didelių investicijų, nes akiniai puikiai veikia juos prijungus prie standartinės PlayStation 4 žaidimų konsolės.

„Silpnesė PlayStation VR“ akinių pusė – susižavėjimo nekelianti raiška. Priklausomai nuo žaidimo grafikos bei spalvingumo, raiškos artefaktai kartais išmuša virtualybės suvokimą - plačiau apie tai video apžvalgoje:

„Sony PlayStation VR“ virtualios realybės akinių apžvalga

Specialūs belaidžiai PlayStation „move“ kontroleriai taip pat kartais pameta tikslumą, tad žaidžiant intensyvaus veiksmo žaidimus, teks pavargti, kol perprasite valdymo ypatumus. Nepaisant šių, vadinkime, mažmožių, „PlayStation VR“ yra neabejotinai sėkmingai žengtas žingsnis į naujos kartos žaidimų pasaulį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Almantas Dulkys
(14)
(7)
(7)

Komentarai (8)