Islamo valstybei - pagalba iš dangaus: naujų ginklų užuominos iš apleistos dirbtuvės Irake

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2016-11-08 21:21
Aviamodelistai entuziastai. Bet rimtai ar pagalvojot kokia tai galėtu būti galinga ginkluotė su kiek modifikacijų, kad ir mūsų kraštui.
kestutisz 2016-11-08 21:55
Nebent prieš civilius. Kariškiam, ypač jei tarkim pas mus okupantam tik papildoma dingstis užblokuoti ryšius, na ir šiaip išnaikinti sumanesnius. Turėtų būti bent jau autonominiai, kad siųstuvas neapšviestų per kelis kilometrus.
SaMaras 2016-11-08 22:29
tereikia truputėlio sėkmės.. tikrai nebus kiekvienas padalinys apginkluotas trikdžių generatoriais, ir pelengatoriais, be to jų veikimo nuotolis ribotas. Tarkime tu esi mieste už kelių pastatų, ir bandai nutaikyt per kamerą droną suicidą.. kas iš to, kad priešininkas žino kad tu ten.. serija gradų į visą miestelį? Na bėda, kad tokie dronai kažkokios reikšmingos žalos nepadarys, tiesiog tai darant sistemingai muštų karių moralę..
Shioks 2016-11-09 00:29
0 efekto, geriau jau booby traps, kurie tikrai kariu morale gadina. Ir siaip, jei prieso pajegos dideles ir joms nera kur skubeti, jos gali laikyti miesta apsiausti, sugadinti butina infrastruktura (vandens tiekima, elektra, dujas) ir tiesiog naudoti artilerija ir laukti kol patys iseis pakeltom rankom.
SaMaras 2016-11-09 08:47
Na partizaninis karas tuo ir patrauklesnis, kad leidžia kovoti su didesnėmis pajėgomis. Neišskersi visų gyventojų kurie pajėgūs kariauti mieste. O civilį nuo partizano atskirti nelabai eina jei jis rankose nelaiko ginklo. Atjungsi vandenį, dujas elektrą ir būsi atsakingas už visus mirusius vaikus ir senius ir visą kitą humanitarinę velniavą. Nebe tie laikai, kai puldavo valstybė valstybę vien tam kad nusiaubt, apiplėšti ir prisirinkus turtų keliaut namo nesukant galvos kas liks po tavęs..
kestutisz 2016-11-09 09:32
Tada vistiek geriau tiesiog nekrentančių į akis kamerų tinklas taikymuisi ir minosvaidis. Namudinis dronas vistiek zyzia, toli neskrenda, skrenda gan lėtai ir blogiausia kad daug nepakelia. Aišku, sukelti paniką ir taip suteikti pagrindą draudimams galima, bet ne kariniams tikslams pasiekti...