Lietuvoje dar neregėtas ginklų prekybos skandalas: reikia sugebėti šitaip susimauti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2016-11-17 19:05
O kodėl negalėtų būtų sutarta dėl sutarties senaties? Juk tie ginklai yra atgyvenos, tegu ir antikvaras.
kiesza 2016-11-17 21:06
Nereikalingas turtas turi būt parduotas iš varžytinių arba padovanotas muziejui. Antikvariato mūsų kariuomenėje ir taip per akis..UNIMOG'ai, Blazer'iai, MG3, AK4MT
kionig 2016-11-17 22:11
Jeigu dar tas turtas veikia ir yra patvarus, tai kodėl gi jo nepanaudojus? Tie patys unimogai.. Atgyvenę, bet važiuoja. Nepripirks kariuomenė ypač naujo transporto ir taip tų pinigų nėra, gal dididant bvp dalį ateityje ir skirs tam pinigų. MG3 neteko matyti.. Apie jį tik teoriškai pasakoja. Eina tik FN-MAG. Ak4MT pasenęs, bet savo darbą daro, nėra paskutnis š, priklauso nuo susidevėjimo. Bet jeigu ką, jie veikia tinkamai prižiūrimi. Šaudo gerai ir M14, tik reikia mokėti šaudyti, tad ir AK4MT nėra blogas, kai moki taikliai šaudyti. Gavus, AK4MT, G36, M16, AK47, šaudymo principai tie patys. FN-Scar'ų tiek neturi kariuomenė, kad galėtų lengva ranka ir šiuos ginklus po kelis šimtus eurų atidavinėt.
Arns 2016-11-18 08:29
Nereik prisimetinėt kvailais, kad pirmiau padarai, o paskui deriesi. Ginklai buvo perduoti tokiomis sąlygomis ir taškas. Patys amerikiečiai galėjo pardavinėti jei norėjo. Tiesiog Lietuvos pusėj kažkas pamatė šansą sukombinuot. Taip pat manė, jog dėl senų ginklų, niekas skandalo nekels. Ginklai nėra prasti, tik pasenę, bet vis dar yra daug šalių ir sričių kur profesionalus ginklas būtu tinkamas. Štai dėl ko lengva ranka karinių ginklų nemėto. Ne dėl mados jie turimi.