Tai visgi geriau išimama ar integruota baterija? LG lieka prie savo - naujasis G6 išsaugos galimybę keisti bateriją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2016-11-28 15:56
Šiais laikais pati elektronika neveikia tiek ilgai kiek veikia baterijos. Tai tokiam telefonui tikrai nereikia keičiamos baterijos. Bet jei telefonas veiks ilgiau nei baterija, tada butu gerai keičiama baterija.
Akimb 2016-11-28 21:48
Inovacijų stygiui telefonų rinkoje, paprasčiausiai neapsimoka pirkti naujausių flagmanu. Ne prastas pavyzdys: Samsung S7 ir Samsung A5 - dizainas iš esmės tas pats, vaizdas ekranuose puikus abiejuose telefonuose, realus baterijos laikas jei ir skiriasi, tai tas skirtumas nereikšmingas ir t.t. Inovacijos aišku yra gerai, tačiau kiek galima 'priinovuoti' įrenginiui, kurio pagrindinė funkcija yra komunikacija? Iš esmės belieka gerinti jau esamas funkcijas. bet jei telefonas išleidžiamas kas metus, tas kokybės pagerėjimas nėra itin matomas. Aišku, galima sakyti, kad pavyzdžiui neseniai pasirodęs akių rainelės skeneris yra kažkokia inovacija, bet čia jau didelis klaustukas ar nepakanka paprasčiausio antspaudo skenerio. Kitaip tariant, kainos ir kokybės santykis yra smarkiai pasviręs ties mid-range telefonais ir kuo toliau tuo tas pasvyrimas didėja.
defone 2016-11-29 00:18
Akimb, tai jau seniai nebera tik komunikacijos priemone.
FtBall 2016-11-29 00:34
Galėtų bent vienas gamintojas išleist premium įrenginį su plastikine nugarėle. Vat tas tai būtų tikrai naudinga. Na, bet kol kas planas yra toks, kad nusipirkus telefoną tenka apsilankyt autodalių parduotuvėj ir nusipirkt purškiamos gumos...