Finansų sektoriaus laukia naujas perversmas: parduotuvėse iš vis nebereikės nei grynųjų, nei bankų kortelių, nei kasų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2016-12-15 12:03
Kai bankai kalba apie fintec ir ateities technologijas man jie atrodo grynai kaip karietu gamintojai kalbeje apie naujus karietu modelius pries pat pasirodant Ford Model T. Visai nesenai buvo sukurta ir dabar eksponentiskai auganti, technologija, igalinanti realiai bet kokio dydzio, 1 click’o anoniminius mokejimus is bet kur i bet kur-jokiu registraciju, jokiu saskaitu turejimo. Ta technologija vadinasi bitcoin ir tai yra naujas ford model t bankams.
kestutisz 2016-12-15 13:38
Pats atsiskaitymo procesa išvis technologiškai niekam neįdomus, visas įdomumas sugaudyti tuos kurie nenori mokėti. Hitech'o viršūnė parduotuvėse buvo nežinomos pardavėjos išradimas, kad magnetinė kortelė įkišta į maišelį veikia geriau nei be maišelio :)
wo123 2016-12-15 15:06
Vos tik atvykai į parduotuvę - jau ruošiasi nuskaičiuoti nuo tavęs pinigus?! Lažinuosi, kad buvimo vieta bus nustatoma pagal telefonus kišenėse, ne pagal korteles! ! ! Šias sistemas valdys ne programišiai, o Jau tikrų tikriausi Hakeriai !!! Tai akivaizdus Privatumo sunaikinimas ! O jei sistema bus nesąžininga arba susipainios, tai ką keli nelaimingieji turės sumokėti po pusę parduotuvės visų prekių vertės ?!
lindemann 2016-12-15 21:41
Jo, kriptovaliuta gimusi iš "Pump and dump" idėjos, visiškai nesaugi ir neanonimiška, kaip kad daugelis btc gerbėjų mėgsta pabrėžti. Pagrindiniai naudotojai- black market ir kiniečiai, pagrindiniai mineriai vėl tie patys kiniečiai. Kaina dar laikosi ant idėjinių, bet ar ilgai? Komunistų partija nuspręs paskelbti karą btc naudotojams, atsisveikinkit su greitais ir pigiais pervedimais. Čia labiau kaip dar viena karieta, ne Ford Model T. Aišku, kas prisipirko šitų karietų, tai staugia internete apie atsiskaitymų revoliuciją (praktiškai kasmet, kol visiems atsibos), nes norisi gi pritraukti ir užsidirbti iš naujų, naivių vartotojų. BTC tinka tik spekuliacijai ir tik tiems, kurie išmano apie tai.