Kaip keisis išmanieji telefonai 2017 metais: žadami labai įdomūs metai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Ookami 2016-12-31 16:34
Kaip visada - atsisakysime ausinių, pridėsime sąsajų, bet baterijų fronte nieko naujo. Sekdami Apple ploninsime išmaniuosius ir storinsime išorines baterijas, kuriu reikės vis labiau ir labiau.
zipper 2016-12-31 17:50
Va ligi kur ritasi apple https://www.youtube.com/watch?v=-XSC_UG5_kU Kaip Einšteinas buvo pasakęs: "Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler"
Transhuman 2016-12-31 21:56
O čia jau naglas spam'as. varle.lt yra apgailėtinas spam'as ir šūdo krūvą, ką turėtų žinoti kiekvienas sveiko proto žmogus. Pamenu, prieš kelerius metus pas juos pirkau (tiksliau - bandžiau) DD3 RAM'us. O kai atėjo jų produktas, paaiškėjo, kad ten tik DDR2. Taigi, sakiau, kad jie man pinigus grąžintų. O tie išsigimėliai plėšėsi, vaipėsi ir dar aiškino, kad aš tai ir pirkau (nors pirkau DDR3, o ne DDR2). Tai ką, parašiau email'u, jog į vartotojų teises kreipsiuosi. Kas buvo? Ignoravo. Taigi, kitą dieną jiems paskambinau, pasakiau, jog kreipsiuosi į vartotojų teises už apgavystę. Ir tada jie man grąžino pinigus ir nebemalė jau šūdo, tik reikėjo laukti dar bbž kiek laiko ir spausti juos, kad sutvarkytų visą savo brudą. Esmė tokia, kad varle.lt yra šūdo krūva. Jie nesugebėjo man duoti to produkto, kurį užsakiau iš jų internetu pagal iš anksto nurodytas specifikacijas. Negana to, jie man drįso kišti kažkokį šūdą, neatitinkantį mano iš anksto nusakytų specifikacijų. Tai yra, jie norėjo nupirkti kažkokį šūdą pigiai ir man prakišti už gero daikto kainą. Sorry, bet to negaliu toleruoti ir neketinu toleruoti. O toliau tai reiškia, kad tie išgamos nesugebės duoti užsakyto produkto ir absoliučiai visiems kitiems vartotojams.