Kodėl vairuojant įmanoma naudotis telefonu? Dukros avarijoje netekę tėvai į teismą padavė „Apple“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dzo 2017-01-03 16:34
Vadovaujantis tokiu principu butu galima kaltinti visas GPS programeles, jei kas patenka i avarija naudodamasis jomis nes jos nukreipia demesi. Ir isvis, kodel ismanieji telefonai leidziasi buti inesami i automobili ar isnesami is namu - jie turetu uzsiblokuoti tik isnesti is namu (o ziurek kas uzsizuopsios i ekrana eidamas per gatve ir bus pertrenktas)
Creatium 2017-01-03 16:57
Man čia viskas iš serijos, kai tėvai eina skustis į mokyklą, kad jų vaikas gauna blogus pažymius, nes nesimoko. Arba kitaip tariant viskas iš "supermamyčių" srities.
Shinigami 2017-01-03 16:59
Čia telefonas ne prie ko, kai kurie amerikiečiai iš bet ko nori pasipelnyti. Tad visus dėl visko paduoda į teismą. Jau seniai net patys amerikiečiai iš to juokėsi savo kurtuose filmuose. Seniai, seniai mačiau amerikietiška serialą apie advokatus, tai ten pastovi klientė visus dėl visko padavinėjo į teismą. Net medi padavė į teismą, nes jo lapas nukrito ant jos. Tad jei jau amerikieičiai patys juokiasi iš savo teisinės sistemos, tai nėra ko stebėtis tokiomis bylomis.
trapecijus 2017-01-03 21:13
Ne tik Amerikoje tokie dalykai vyksta. Pvz, jei Airijoj kokiam McDonnalds ar Tesco paslysi ant neva šlapių grindų ir paskui skūsies kaklo ar nugaros skausmais - gali prisiteist iki €30K kompensaciją. Jei toks įvykis UK - berods iki £5K ''tik''. Todėl ten tokių atvejų ir bylų mažiau. Čia nesenas ''unluckiest irish man'' kompensacijų sąrašas: http://www.politicalirish.com/threads/t ... and.11198/