Štai ir atkeliauja „Audi Q8“: kiek kainuos, kokį variklį turės ir kokio dydžio bus karščiausia visureigių segmento naujiena

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Evil Goku 2017-01-12 21:29
Gyveni kaime jodinėji su arkliu, gyveni mieste važinėji viešuoju transportu. nori išmaniojo, perki gryna kitaicą, nes kitu atveju moki už vardą. Ir apskritai ne pirmo būtinumo prekių pirkimas yra pinigų švaistymas, nes laimingumas priklauso nuo savo požiūrio.
Berserkas 2017-01-12 21:36
O jeigu gyveni užmiestyje, bet darbas ir pnš mieste tai visgi nieko prieš jeigu turi SUVą. Na, taip sutinku jog jeigu gyveni mieste ir tikrai netenka išvažiuot į nevalomus kelius tai nereikia. Pats visgi nelabai mėgstu parketinius džipus ir daugiau esu už lengvuosius, bet asmeniškai netrukdo. Yra kelių gaidelių su X5, yra ir su BMW 3, 5, 7 klasės, nebūtinai BMW, juokingiausia kai pasirenkamas automobilis kurio variklis gamintas ekonomiškumui, o realiai jis bando pasirodyt kaip greit "velka".
Berserkas 2017-01-12 21:37
Pilnai sutinku su Evil Goku!
Berserkas 2017-01-12 21:43
Dažniausio mirtingumo priežastis: žmogus. Netinkamas greitis, įgudžiai, reakcija. Kuomet visur bus diegiama automatinis vairavimas tuomet nemanau jog priežasčių bus kaltint SUVą ir lengvaji. Pats mėgstu pasiginčyt, net jei klystu aš toliau savo, tai yda. Nors nemanau jog čia daug kur klydau, bet negaliu sakyt, kad teisus buvau. Ginčas dažniausiai kyla dėl skirtingų nuomonių. Ah..
Ar_as? 2017-01-13 11:44
Nerealu. Ir iš kur lietuviui tiek naivumo duota? 2011 ir 37 k, dyzelis nu iš juoko galima balutę padaryt Visada galvojau, kad pardavėjai, kurie atsukinėja iki tokių nerealių skaičiukų yra idijotai, nes niekad neras durniaus, kuris tuo patikės, bet ką tik buvau įtikintas, kaip baisiai aš klydau... Pirko X5 dyzeliuką, kad močiutė į parduotuvę 5 metus važinėtų Seniai mane taip pralinksmino kas
immortallt 2017-01-13 12:04
Kiek sveria įprastas sedanas, kuris yra pagrindinė lietuvių mašina? 1.6 tonos? Kiek SUV'as? 1.8-2 tonos? Taigi pasiskirstymas avarijos metu stipriai nesiskirs. Čia nėra kriterijus, kodėl turėtų būt ribojami SUV'ai. Tarša, kitas dalykas. Tam papildomai apmokestini, bet apmokestini ne tik naujus, bet ir senus automobilius (toks kaip mano (antras šeimoje), kuriuo per mėnesį nepravažiuoju nė 300km/35l bakas), kurie ryja daug ir itin taršūs. Kiekvienas žmogus priima sprendimus, tik mokestine aplinka galime netiesioginius kaštus grąžinti teršiantiems ir tiek. Autobusas piko metu pakeičia bent 40 mašinų. Dviejų dalių autobusas pakeičia bent 70 mašinų. Iš esmės, jei varo vienas paskui kitą autobusai, tai tik autobusais vežant 5 juostų kelią gali iškeisti į vienos juostos ir nebus kamščių.
Berserkas 2017-01-13 16:20
Tai tu idiotas, pateikiau pavyzdį, netinka? Tai renkiesi didesne rida, yra nuorodos. Aš pats taipogi nepirkčiau, bet pasiemiau kaip pavyzdį nors matau kliuna, pats daugiau preferinu JDM 90s ar kiek naujesnius, bet turinčius gera svorio/galios santyki ir, kad būtent gamintu jiems aftermarkinių dalių (kalba eina apie varikli ir visą kas susijęs su juo).
Berserkas 2017-01-13 16:29
Be to rida neviskas, kaip nemėgstu kai sprendžia pagal ją, jeigu didesnė rida, tai jau kaip ir atgyveno? Nes tas pats X5 2011 su 90k rida daug ilgiau laikytų nei eilinės miesto mašinėles su elektronikos gedimais, interjeto smulkiomis detalėmis. Tas pats variklis atlaikytų daug didesnes apkrovas ir sugebėtu toliau ištempti be gedimu. Jeigu naują tai ir neges? Košmaras su naujais Passatais ir Golfais, 2014 stovėjo Passatas 2011 su jau visu dugnu išpuvusiu iš Olandijos. Čia kaip kas žiuri. Vienas tvarkys smulkius gedimus nebrangiai, bet pastoviai, o kitas susitvarkys, kad ir kainuos, bet ilgai galės pamiršt apie tai. Pats NIEKADA nepirkčiau nei VW, nei BMW, visos naujos neturi sielos!
sub 2017-01-13 16:57
bet pagyvenusį BMW X5 imtum, va šito nesuprantu, man šis automobilis susijęs tik ne su kokios reputacijos žmonėmis, keturkampiais snukiais, Bumer filmu, nu "bachūrų" mašina.
Xdmin 2017-01-13 17:12
kai liepe pasirinkti tarp x5 ir golfo tai nk keisto kad imtum x. Jei uz suma reiktu rinktis ka nori, neabejoju kad pasirinktu kokia Toyota Supra ar kazka kito, nieko panasaus neturincio nei i golfa nei i bmw
Arthuras 2017-01-14 15:48
Teeeeeeip.
Evil Goku 2017-01-14 21:17
Reikia neleisti pirkti kitokio maisto tik grikius ir daržoves. Kitų maisto produktų pirkimas yra resursų ir laiko švaistymas. Aišku reikia uždaryti visas maitinimo įstaigas, nes daržoves užtenka tik nusiplauti ir gali valgyti. Uždrauskim visus alkoholinius gėrimus, parduoti leiskime tik 100% spiritą, kas kiek nori tas tiek atsiskies. Ir apskritai, iš gėrimų pardavinėkime tik vienos rūšies mineralinį vandenį, kadangi kitų gėrimų gėrimas yra beprasmis, nes troškuliui numalšinti pilnai užtenka mineralinio vandens. Be to reikia dar uždrausit visus papuošalus, rankinius laikrodžius (laiką galima pasižiūrėti telefone), televizoriai turi būti vienodi ir ne didesnės nei 720 × 480 rezoliucijos, kadangi ir su tokia rezoliucija galima matyti kas rodoma. Uždraudžiam visus smartfonus išskyrus kelis vieno gamntojo modelius, kuriuos parinktu speciali komisija atsižvelgdama tik į realius vartotojo poreikius. Na ir būstas turi būti standartizuotas (tik tokio dydžio, kuris užtikrina minimalias gyvenimo sąlygas. Apie buitinę techniką net nekalbu...
Arthuras 2017-01-14 21:30
. Nusipirkęs 4k 2 metrų televizorių aplinkiniams nekenki, todėl akcizas čia būtų nepagrįstas. Didelis automobilis užima daugiau vietos, sukelia daugiau pavojaus pėstiesiems ir kitiems eismo dalyviams (negi dar kartą reikės aiškinti kodėl?..). Todėl tam reguliuoti reikia mokesčio.