Bitkoinai labai sparčiai praranda vertę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2017-01-14 15:36
Kame regi apgaulę?
Audrius 2017-01-14 15:45
eeh? Tu nesi pries btc, best esi pries tai kad jis ivardijamas kaip ateities alternatyva bankams? W-T-F is that? Tu supranti, kad bitcoin jau yra alternatyva bankams? Jau dabar yra tukstanciai vietu kur gali atsiskaityt bitcoin, t.y. aplenkdamas bankus. Taip, kol kas tai nepatogi, rizikinga ir nepakankamai isvystyta, bet tau yra alternatyva. Zodziu, manau abu sutiksim, kad nelabai zinai ka nori pasakyt, bet pasireikst visvien norisi. Pasidomek kas tas btc ir kaip jis veikia, bus visiems i sveikata.
vanduo4 2017-01-14 16:41
- Nustok verkšlenti ir pateik savo versiją apie BTC vietą finansų rinkoje, nes kol kas tik atmušinėji mano žodžius ir nieko daugiau. BTC dar neužsitarnavo ateities alternatyvos bankams vardo. Tai tik dar viena finansų piramidė ir niekas daugiau. Kinijo tarnybos pradėjo BTC prekybos vietų kratas ir BTC vertė krito 30 proc. Oi oi kokia stabili alternatyva. Ko ji taip bijo jeigu ten viskas taip tobula? - Beje kiek turi tų BTC? O gal tik idėjinis rėmėjas?
Audrius 2017-01-14 18:25
- Bitcoin sukure vertes perdavimo protokola, kuris igalina vertes perdavima komunikacijos kanalais 24/7 beveik uz dyka ir beveik iskarto. Ideigus SegWit protokolo atnaujinima, verte bus perduodama realiu laiku ir uz dyka, kaip tau toks konkurencinis pranasumas? - Esu idejinis remejas.
biologas 2017-01-14 20:50
Jeigu kam įdomu mano patirtis, galiu pridūrti, kad aš naudoju btc jau keli metai, bet praktiškai tiktais darkneto marketuose. Kartais, jeigu kokia internetine parduotuvė priima btc, ir aš jų turiu, tada sumoku btc, bet tas deja, būna retai, nes nedaug yra parduotuvių priimančių btc. Jei priimtu visos, iš esmės, naudočiau tiktais btc. Dar galiu pridūrt, kad grynų pinigų jau kokie 5 metai nebenaudoju. Mano asmeninė nuomonė yra, kad cryptocurrency pakeis dabartinius pinigus. Bet tai nebus vien tik bitcoinas, egzistuoja dar dešimtys kitų. Realiai, bus kelios krypto valiutos, kurios koegzistuos viena šalia kitos. Manau.
TomasBalčiūnas 2017-01-14 22:55
Tai kaip kalbi, kalbėk jog visi suprastų, o ne tai, ką tik pats supranti. O šiaip pasiūlysiu nenusikalbėti. Apie kokios tu dar vertės mažėjimą kalbi, nes cigaretės nuolatos tik brangsta tiek parduotuvėse tiek juodojoje rinkoje. Nelegaliai rūkyti niekas tikrai nebijo ir kaip anksčiau taip ir dabar ieško, kur pigiau jų įsigyti, nes rūkalius tos naujienos apie semiamus kontrobandininkus mažiausiai veikia. Veikia nebent pačius kontrobandininkus, dėl ko vertė kyla, o ne krinta. Taip, kad toks palyginimas su bitcoinais, čia visai nevykęs.