Policija Ispanijoje sulaikė automobilių klastotojus: pažiūrėkite, iš ko buvo gaminamos „Ferrari“ ir „Lamborghini“ kopijos (Video)  ()

Ispanijos Cheronos miesto policijos pareigūnai sulaikė tris asmenis, įtariamus klastojimu – ir ne šiaip sau klastojimu: jie, pažeisdami pramoninės nuosavybės teises, gamino „Ferrari“ ir „Lamborghini“ klastotes, skelbia carscoops.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietos žiniasklaidos priemonė „La Voz de Galicia“ teigia, kad policijos pareigūnai tyrimo ėmėsi Ispanijos Benidormo mieste aptikę „Ferrari“ klastotę. Skelbiama, kad pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kas šį automobilį pagamino – neilgai trukus policija apsilankė ir slaptose tokių automobilių dirbtuvėse.

Reido metu pareigūnai aptiko 14 automobilių, iš kurių keturi jau buvo parengti pardavimui. Likusieji – vis dar buvo transformacijos į sportines mašinas procese. Tarp pareigūnų konfiskuotų klastočių – interpretacijos „Ferrari 458 Italia“, „Ferrari F430“ ir „430 Scuderia“ tema.

Įdomu tai, kad Benidormas – populiarus šalies kurortas, ypač mėgstamas turistų iš buvusių Sovietų Sąjungos šalių.

Automobilių klastočių dirbtuvės video siužete



Spėjama, kad dažniausiai (galbūt net visais atvejais) klastotojai „superautomobiliais“ paversdavo „Toyota“ modelius, o klastotes internete parduodavo už sumas, siekiančias vos 41 tūkst. eurų. Jeigu peršasi išvada, kad šią istoriją galbūt jau kažkur girdėjote, esate velniškai teisūs: Ispanijos policija dar 2013 metais buvo sučiupusi tokių automobilių klastotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(20)
(9)
(11)

Komentarai ()