Kaip palengvinti kasdieninį gyvenimą: 4 itin patogūs išmaniųjų prietaisų įkrovimui skirti aksesuarai iš Kinijos  (2)

Pagrindinis išmaniojo telefono aksesuaras - įkroviklis. Jis yra tiesiog būtinas ir daugelis žmonių jų turi daugiau nei vieną. Išmaniųjų telefonų baterijas tenka įkrauti kasdien, todėl geriausia būti pasiruošus ir turėti reikiamus įrenginius, kurie užtikrins patogų ir patikimą įkrovimą. Sakysite, jog tam yra gamyklinis pakrovėjas ir daugiau nieko nereikia? Tačiau neskubėkite vertinti - pažiūrėkite, ką papildomai sugalvojo kinai ir gal jų idėjos nebus tokios ir bevertės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakrovėjas yra gerai, bet ką daryti, jei arti nėra elektros lizdo? Štai todėl pirmoji vieta šiame sąraše paskirta atsarginiam maitinimo šaltiniui.

Tai - specialiai išmaniųjų prietaisų įkrovimui skirta baterija, kuri gali užkirsti kelią nemalonioms situacijoms, kai būtino įrenginio netenkame pačiu netinkamiausiu metu.

Šis prietaisas, kurį matote nuotraukoje- tai itin plonas „Xiaomi“ atsarginio maitinimo šaltinis. Jo baterija saugo 10000mAh energijos, kurios pakaks išmanųjį telefoną įkrauti ne vieną kartą.

Šiame įrenginyje taip pat yra integruotos kelios apsaugos sistemos bei LED indikatoriai, parodantys baterijos įkrovimo lygį. Svarbu ir tai, kad šis atsarginio maitinimo šaltinis yra labai plonas, todėl netrukdys gulėdamas vidinėje palto kišenėje ar portfelyje, o aliuminio korpusas atlaikys kasdienius išbandymus.

„Xiaomi“ atsarginio maitinimo šaltinis šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 17 eurų.

Įkroviklį reikėtų turėti ir automobilyje. Tuo metu, kol telefonu ar kitais išmaniaisiais prietaisais naudotis negalima, nes vairuojate, jie gali būti įkraunami.

Tam reikės paprasto automobilinio įkroviklio. Šis įkroviklis, kurį matote nuotraukoje, turi net dvi USB jungtis. „Micro USB“ kištuką rasite beveik 1,8 metrų ilgio laido gale, o įprastas USB lizdas yra integruotas į įkroviklio korpusą, kaip būna įprastai.

Šis įkroviklis kainuoja 24 eurus, ir yra suderinamas su visa eile išmaniųjų prietaisų.

Žinoma, dažniausiai savo išmaniuosius prietaisus įkrauname namie. Ne vienas žmogus įkroviklį nuolat palieka įjungtą į kištukinį lizdą, nes išmaniuosius telefonus vis tiek reikia krauti kasdien.

Tam, kad nereikėtų nuolat ieškoti telefono „micro USB“ lizdo, galima pasinaudoti rinkoje siūlomais protingais sprendimais. Šis USB kabelis turi atjungiamą „micro USB“ kištuką, kurį galima palikti telefone. Magnetinė jungtis užtikrina, kad telefoną prie laido prijungtiste labai greitai ir lengvai, nereikės galvoti ir apie tinkamą jungties orientaciją.

Šis paprastas, bet labai daug patogumo suteikiantis įrenginys kainuoja vos daugiau nei 8 eurus. Žinoma, jį galima naudoti ne tik namie, bet ir kartu su jau minėtais kitais įrenginiais.

Namie turite ne vieną išmanųjį prietaisą, todėl kartais pritrūksta arti esančių elektros lizdų. Tenka eiti į kitą kambarį arba ieškoti kitų papildomų priemonių. Šią problemą galima išspręsti paprasta išmaniųjų prietaisų įkrovimo stotele.

Ši nuotraukoje matoma stotelė turi net 6 USB lizdus ir išmaniojo laikrodžio laikiklį. Visi prietaisai turi savo vietą ir užima itin mažai vietos. Įrenginys yra apsaugotas nuo perkrovų ir perkaitimo.

Ši įkrovimo stotelė su 6 USB jungtimis kainuoja apie 25 eurus

Taigi, kaip matote, norint gyventi patogiai, vienu gamykliniu pakrovėju pasitenkinti sudėtinga. Žinoma, yra visa galybė panašių įrenginių, kurie taip pat gali palengvinti išmaniųjų prietaisų įkrovimo užduotį, tad šis sąrašas gali pasitarnauti kaip pradinių idėjų rinkinukas, leidžiantis pagalvoti, ar tikrai gyvenate maksmimaliai patogiai?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(14)
(2)

Komentarai (2)