Kaip vyktų karas tarp NATO ir Rusijos: taktikos scenarijai, ginklai ir prognozės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas1989 2017-03-14 15:18
Eiliniai paistalai kas butu jeigu butu zmoniu gazdinimas ir tiek jei putleris puls tai mes jo lauksim geriau to nebutu nes laimetoju nebutu butu tik kruvos nekaltu zmoniu kurie zuvo del politiku kaltes kaskokia nesamone isrenka koki debila ir del vieno zmogaus formuojamos nuomones turi mirti milijonai ar milijardai zmoniu.Mes dar sedim tame paciame akmens amziuje kada zmones prades mastyti nezinia mus visus valdo politiniai sprendimai kurie yra visiskai absurdiski turiu omenyje viso pasaulio politika nes visur viska daro pinigai
vanduo4 2017-03-14 17:34
- Sutelkimas dėmesio į vieną objektą, kaip Baltijos šalys, siaurina matymo zoną; - Baltijos šalys yra sudėtingas ginti objektas - labai išsikišęs ir "apsuptas" galimai priešiškų pajėgų. - Tad puolimo atveju gynyba ir priešo sulaikymas yra svarbu (kad laimėti laiko), bet lygiagrečiai būtinas puolimas Rusijos teritorijoje - sunaikinti gyvybinius Rusijos karinius pajėgumus, t.y. : 1. Sirija; 2. Ukraina; 3. Kurilų salos; 4. Branduolinė ginkluotė; 5. Suomijos prarastoji teritorija; 6. Kaliningradas - Prūsijos teritorija; ir t.t. - Po tokios kontratakos, nežinojimo psichologija privers priešininką atsitraukti iš užimtų pozicijų, kad sustabdyti tolesnius nuostolius kitose srityse. - Tai "pato" siekimo strategija. - NATO - tai vieninga organizacija, o ne tik Baltijos šalys.
Salubri 2017-03-14 21:03
Negalima galvoti kaip vyktų karas tarp NATO ir Rusijos, o reikia galvoti kaip to isvengti. Pilna straipsniu apie strategijas ir pajegumus, bet kazkaip nerandu apie tai kaip sugyventi taikiai.
Senioras 2017-03-14 21:47
Pavaišinti Putiną jo mėgstama arbata su plutoniu?
dainius.tamošaitis 2017-03-15 20:00
Reikia nepamirsti kad rusija branduoliniu ginkliu gali sunaikinti visa nato kaip ir nato russian tai karas nieko gero neduotu.