Štai tokie fantastiški skrydžiai su reaktyvine skraidlente rimtai suerzino prokuratūrą: „dar kartas ir bus baudžiamoji byla!“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

- 2017-03-15 21:35
Va čia ir pasireiškia įstatymų netobulumas + valdininkų durnumas. Leistų žaisti toliau nuo aviacijos kelių ir baigta būtų, na, dar kokią dykynę išskirtų, kad nusitėškęs nieko nesužalotų, ir būtų viskas ok...
Shinigami 2017-03-15 21:55
Įdomu kaip jie sertifikuos ir patikrins saugumą prototipinio įrenginio kurio specifikacijos keičiasi su kiekvienu skrydžiu? Juk toks įrenginys į orą keliamas tik tada, kai padaromi pakeitimai po paskutinio skrydžio ir norima išbandyti kaip jis veikia. Man atrodo, kad valstybės valdžia nori iš savo šalies pašalinti potencialius didelius mokesčius nešančius verslus. Lygiai tokia pačia strategija užsiima ir Lietuvos valdininkai. Jie uždraudė registruoti įmones užsienietiškais pavadinimais Lietuvoje, nebent tai yra užsienio įmonės filialas. Todėl, jei aš dabar norių sukurti tarptautinę įmonę (o jos dažniausiai būna angliškais pavadinimais) aš turiu ją kurti Anglijoje ar kitoje užsienio šalyje, o Lietuvoje galiu tik įkurti jos filialą. Žinoma, dėl to didžioji dalis mokesčių atsidurs tos šalies kurioje yra pagrindinė būstinė ižde. Ir jei nebus didelio skirtumo tarp skirtingu užsienio šalių, tai žinoma rinksiuosi mokesčių rojumi vadinama šalį. Nes Lietuvos įstatimai draudžia man kurti tarptautinę įmonę Lietuvoje ir Lietuvai mokėti mokesčius. Ir tai nėra vienintelis toks įstatymas. Lygiai ta pati dabar daro ir Prancūzija. Bando padaryti, kad ši kompanija persikeltu į JAV. Jį šiam verslininkui sako, jei tavęs ne gazdina kad visa tavo pelną pasilinksim sau (dėl progresinių mokesčių), vis tiek rasime būdą kaip tave išvaryti iš šalies.
Wolfy 2017-03-15 22:28
Visada yra lengviau drausti kažką daryt, negu pasiūlyti kažkokią alternatyvą. Gaila, kad dažnai tokia taktika yra naudojama valdininkų, kurie nenori ar tingi žiūrėti į ateitį bei numatyti galimą naudą. Tas ypač galioja Lietuvoje.
Talkatif 2017-03-16 01:38
Sukelti nerimą kaimiečiams yra labai rimtas nusikaltimas Prancūzijoje.
Zaidejas.as 2017-03-16 08:00
ko tais man neramu dėl šios svetainės.... Į TEISMĄ!!!
svetys 2017-03-16 09:26
Stebuklų stebuklas. Oho, kiek čia yra entuziastingų naujovės užtarėjų Tik įdomu ar ta lenta gali turėti naujovišką judėjimo funkciją (JF viewtopic.php?f=21&t=44357 )
bahuriux 2017-03-16 10:50
Taip ji juda, kad ir kaip keistai tau beatrodytu, bet juda senobiniu būdu "JET" būdu (angliškai yra JET ir yra ROCKET, lietuviškai skamba kaip realtyvinis abiem atvejais), taip kaip tai numatė ir užrašė formules bei dėsnius SF "tėvas" Niutonas.
svetys 2017-03-16 10:58
nuomonę?
bahuriux 2017-03-16 13:11
Ta prasme palei tave ekspertas tas kuris pilsto nieką apie nieką remdamasis JF atskyrus objektą nuo reiškinio, o egzpertas tas kuris gali aprašyti tokias ir visas kitas technologijas, dar gali sukurti ir patobulinti krūvą technologijų SF ir mechanika paremtais dėsniais supranta tų technologijų teorinę ir praktinę dalį? Manau mes abu ekspertai savo sričių, tu JF aš tradicinės. O tų dviejų nesutaikomų SF ir JF pritaikomumo ir naudingumo, turbūt net nereikia aptarinėti, nes jau aptarta tavo toj pačioj temoj. Nu OK gali išreikšti savo ekspertinę nuomuonę ir paaiškinti trečiajį Niutono dėsnį JF rėmuose. https://lt.wikipedia.org/wiki/Niutono_d ... .C4.97snis PS. Mane kaip pavadinsi taip nepagadinsi, ta prasme atsimink darželinukų gyvenimiškas tiesas, kurios veikia gyvenime "kas ant kito sako, tas ant savęs pasisako"