Neįtikėtina kelionė - vienam laimingajam pavyko įgyvendinti visų vairuotojų svajonę (Video)  ()

Tikriausiai, džiaugiatės, jeigu pavyksta kelis kartus pravažiuoti pro žalią šviesoforo signalą. Tokiu atveju jums nereikia sustoti prieš sankryžą ir, nepažeisdami jokių taisyklių, jūs sutaupote tiek laiko, tiek pinigų. Tačiau vienam vyrukui pasisekė daug labiau nei galite įsivaizduoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Uber“ vairuotojas Noah Formanas praėjusių metų gruodžio 6 dieną nuvažiavo iš Harleme esančio Marcus Garvey parko į Vašingtono aikštės parką, esantį Manhatane, o tuomet į Prince gatvę nė karto nesustodamas prie raudono šviesoforo signalo.

N.Formanas pravažiavo pro 240 žalių šviesoforo signalų iš eilės Niujorko mieste, o visa kelionė truko 27 minutes. Žinoma, vyrui padėjo tai, kad buvo pusė keturių ryto, todėl automobilių gatvėse buvo gerokai mažiau nei dienos metu.

N.Formanas pasakojo žurnalistams, kad iki tol jo rekordas buvo 186 žali šviesoforo signalai iš eilės. Visi šie pasakojimai atrodo nerealūs ir neįmanomi, tuo labiau, kad rekordas buvo pasiektas turistinio sezono metu, o važiuojama buvo per vieną didžiausių ir intensyviausių pasaulyje miestų – Niujorką. Vis dėlto, tai įrodo pagreitintas vaizdo įrašas (jį rasite po straipsniu).

Pats N.Formanas sako, kad kartais vis mėgina pagerinti savo rekordą. Viskas prasidėjo prieš kelerius metus, kai jo draugas parodė vaizdo įrašą, kuriame kitas vairuotojas pravažiuoja 55 žalius šviesoforo signalus iš eilės. N.Formanas, kuris nuo 2005 metų dirba taksi vairuotoju, pamanė, jog galėtų pravažiuoti pro šimtus žalių šviesoforo signalų.

Iš pradžių, kiek pasitreniravus, jam pavyko pravažiuoti pro 186 žalius šviesoforo signalus, o tai įrodantis vaizdo įrašas netruko paplisti internete. Vyras tapo vietine įžymybe. Tačiau jam to neužteko ir jis užsimanė pagerinti savo senąjį rekordą. Visgi ir dabar vyras sustoti neketina – jis tikisi dar pagerinti savo rekordą ir per ateinančius kelis metus pasiekti 500 iš eilės pravažiuotų žalių šviesoforo signalų.

Rekordinė kelionė vaizdo įraše

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(8)
(9)
(-1)

Komentarai ()