Įdomybės iš Kinijos: ypatingo dizaino belaidės „Xiaomi“ ausinės sportuojantiems - 4 dideli privalumai ir stebėtinai maža kaina  ()

„Xiaomi“ garso technologijų pasaulyje yra gerai žinomas vardas, už prieinamą kainą siūlantis aukštos kokybės prietaisus. Kadangi orai jau beveik visiškai atšilo, daugybė žmonių sugrįš prie įprasto sportavimo ritmo ir vis daugiau laiko praleis lauke. „Xiaomi“ aktyviems žmonėms turi paruošusi ypatingas ausines „Xiaomi Wireless Bluetooth“, kurios yra patogios ir patvarios, atkuria aukštos kokybės garsą, funkcionalios ir pasižymi gera kaina. Dabar peržiūrėkime šiuos punktus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patogumas. Šios „Xiaomi Wireless Bluetooth“ ausinės pasižymi ypatingu dizainu. Jų laidas eina virš ausies, todėl ausinių garsiakalbiai sumontuoti patogiuose kabliukuose, kurie tvirtai laikosi ausyje. Šį kabliuką, žinoma, galima sureguliuoti taip, kad jis tobulai atitiktų ausies formą. Ausinės sveria vos 17,8 gramus (šiek tiek mažiau nei artimiausi konkurentai), todėl jas galima dėvėti ilgą laiką. Juolab, kad atgaliai yra padengti specialia nano medžiaga, kuri leidžia juos itin lengvai nuvalyti. Rinkinyje yra penkios antgalių poros.

Patvarumas. Labai girti šių ausinių patvarumą jų neišbandžius nesinori, tačiau atsiliepimai yra net labai teigiami. Garsiakalbius jungiantis laidas yra padengtas nuo UV spindulių saugančia danga, o korpusas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio - įprastai šioje kainų kategorijoje matysite plastikinius korpusus.

„Xiaomi“ pasirūpino ir apsauga nuo vandens. Ausinės atitinka IPX4 standartą, todėl nebijo ne tik prakaito, bet ir lietaus. „Xiaomi“ didžiuojasi ir atliktais bandymais - kiekvienas mygtukas yra patikrinamas ir bandymuose paspaudžiamas dešimtis tūkstančių kartų, siekiant įsitikinti, kad jie nesuges anksčiau laiko.

Aukštos kokybės garsas. Kad ir kokios patogios ir patvarios būtų ausinės, jos visų pirma turi atkurti aukštos kokybės garsą. Žinoma, „Xiaomi“ čia turi daug patirties. Šiose ausinėse panaudoti garsiakalbiai yra pakankamai jautrūs, turi nepriklausomos garso kameros struktūrą ir metalo kompozito diafragmą. Tai reiškia, kad atkuriamas garsas yra stabilus, realistiškas, o žemi dažniai - gana stiprūs.

Funkcionalumas. Šios ausinės yra belaidės (neskaitant laido, jungiančio garsiakalbius), su išmaniuoju prietaisu bendrauja „Bluetooth 4.1“ ryšiu, vienu metu gali prisijungti prie dviejų įrenginių. Bene didžiausias jų privalumas - talpi ir efektyviai išnaudojama baterija - 100mAh baterijos pakanka 7 valandų nepertraukiamam naudojimui užtikrinti. Ant ausinių korpuso yra ir pora mygtukų, skirtų dainoms perjungti, atsiliepti į skambučius, pagarsinti muziką ir taip toliau.

„Xiaomi“ pasirūpino ir tais, kurie dažnai kalba telefonu. Ausinės turi aukštos kokybės MEMS mikrofoną. Galiausiai, jas naudoti galite ištisus metus - jos yra išbandytos ir puikiai veikia nuo -20 laipsnių, iki +70 laipsnių temperatūros aplinkose.

Prieinama kaina. Kainos vertinimas, žinoma, yra subjektyvus dalykas. Tačiau analogiškomis funkcijomis, dizainu ir muzikos atkūrimo galimybėmis pasižyminčios ausinės dažnai yra kur kas brangesnės. Šios „Xiaomi“ belaidės ausinės šiuo metu kainuoja €25,55.

Taigi, dėl kabliuką primenančios dizaino ir mažo svorio jos yra patogios, dėl naudojamų medžiagų ir atsparumo vandeniui jos yra patvarios, aukštos klasės garsiakalbis leidžia kokybiškai atkurti muziką su stipriais žemais dažniais, o 7 valandas ištverianti baterija, patikimos ryšio technologijos ir mikrofonas jas daro labai funkcionaliomis. Dėl to jos yra puikiai tinkamos sportuojantiems ar šiaip aktyvų gyvenimą mėgstantiems žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()