Lietuvos policija pasidalino iš nežymėtos „Audi A6“ darytu vaizdo įrašo - važiavo paskui lenktyninį „Mitsubishi Lancer Evo" (Video)  ()

Su nežymėta „Audi A6“ prie Vilniaus patruliavę pareigūnai užfiksavo nekasdienį vaizdą. Lietuvos policija pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip nežymėtas automobilis rieda paskui žiedinių lenktynių sportininko Jono Poškaus vairuojamą „Mitsubishi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenktynėms ruoštas 656 AG automobilis vaizdo įraše rieda labai ramiai, o vairuotojas neviršija greičio.

„Mūsų naujoji nežymėta „Audi“ užfiksavo galingą lenktyninį automobilį „Mitsubishi Lancer Evo VIII“, kuris važiavo saugiu greičiu, nepažeisdamas kelių eismo taisyklių. Puikus pavyzdys visiems, kad lenktyniauti reiktų ne kelyje, o lenktynių trasoje“, - vairuotojams tvirtino pareigūnai.

Policijos užfiksuotas lenktyninis automobilis

Šis komentaras – aiškus pareigūnų atsakas į vairuotojus, tvirtinančius, jog iš paskos važiuojantys nežymėti pareigūnų automobiliai provokuoja padidinti greitį. 

„Kaip gali išprovokuoti žmogų, kuris neviršija greičio? Net jei atrodo, kad kitas automobilis „prisiklijavo“ prie galo, persirikiuoji į pirmą juostą ir tvarkingai važiuoji toliau“, – anksčiau Lrytas.lt tvirtino su nežymėta „Audi“ dirbantis pareigūnas Alius Rėku

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(33)
(59)
(-26)

Komentarai ()