Amerikiečių kompanija sugalvojo gudrų, tačiau įžūlų automobilių spūsčių išvengimo būdą (Video)  (4)

Nors Lietuva negarsėja kaip šalis, kurioje automobilių spūstys yra pagrindinė gyventojams ramybės neduodanti problema, tačiau galima neabejoti, jog šis išradimas patiktų ir jums.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija „Thinkmodo“ sukūrė specialią hidraulinę platformą ir sumontavo ją ant visureigio „Jeep Grand Cherokee“.

Privažiavus automobilių kamštį, šiam „Hum Rider” praminto automobilio vairuotojui užtenka paspausti vieną mygtuką, ir automobilis kaipmat pakyla aukštyn į daugiau kaip dviejų su puse metro aukštį. Kartu prasiplečia ir jo ratų bazė. Tai leidžia nesunkiai pravažiuoti virš kitų eilėje stovinčių automobilių.

Beje, baimintis, jog taip važiuodamas vairuotojas ką nors užkliudys, nereikėtų. Saugų judėjimo procesą užtikrina keliolika įvairiose automobilio vietose įtaisų kamerų.

Reikia pripažinti, sumanymas atrodo keistai, ir gan įžūlokai. Tokio automobilio vairuotojas neabejotinai susilauktų daug aplinkinių dėmesio, o gal net ir pasipiktinimo šūksnių. Tačiau kita vertus, itin greitai įveiktų ilgėliausią spūstį.

Tik įdomiausia kas nutiktų, jei tokius automobilius įsigyjančių gudruolių pradėtų rastis vis daugiau ir daugiau. Imtų formuotis „antro aukšto” spūstis?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(28)
(3)

Komentarai (4)