„Mercedes“ senosios G Klasės visureigių nelaidoja - ruošiasi pristatyti neįtikėtinai prabangią versiją (Nuotraukos)  ()

Šią savaitę socialiniuose tinkluose pasklido neoficialios naujojo „Mercedes-Maybach G650 4×4² Landaulet“ modelio nuotraukos. Panašu, kad norint paskatinti būsimų pirkėjų susidomėjimą ši nedidelį paslaptis specialiai buvo atskleista kažkur Namibijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neoficialios nuotraukos suteikia pirmąją galimybę pamatyti, kaip atrodys naujausia legendinio G klasės „Mercedes“ visureigio versija. Publikai ji bus pristatyta šių metų Ženevos automobilių parodoje.

Žvelgiant iš toliau gali atrodyti, kad tai yra sutrumpinta egzotiškojo trijų ašių pikapo versija, tačiau iš tiesų tai pirmasis vokiečių gamintojo visureigis pažymėtas „Maybach“ prekės ženklu.

„Landaulet“ kėbulo tipas šiam gamintojui taip pat nėra naujiena, tačiau iki šiol padidinto pravažumo modeliai nebuvo gaminami. Kaip ir ankstesniuose automobiliuose, tokiame kėbule atidengiamas stogas įrengiamas tik virš galinių sėdynių.

Sprendžiant pagal pavadinimą, „Mercedes-Maybach G650 4×4² Landaulet“ gaus tą patį variklį kaip ir naujasis S650 kabrioletas. Tai yra dviem turbinomis aprūpintas6,0 litrų darbinio V12 tipo motoras, kurio maksimali išvystoma galia siekia 630 AG.

Iš viso bus pagaminta tik 300 „Mercedes-Maybach S650“ kabrioletų, o atvirų visureigių skaičius greičiausiai bus dar mažesnis. Kaina kol kas neskelbiama, tačiau žinant tai, kad brangiausio šiuo metu gamos modelio „G500 4x4²“ kaina prasideda nuo 200 tūkst. eurų, orientacinė suma bus didesnė.

Visgi turint omenyje, kad dauguma jo pirkėjų bus arabų princai, visi automobiliai greičiausiai bus parduoti dar prieš tai, kai „Mercedes“ oficialiai praneš apie jo gamybą. Daugiau informacijos apie šį prabangų visureigį šiuo metu nėra, tačiau galima tikėtis, kad kitą mėnesį Ženevoje jis sulauks didžiulio susidomėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai ()